Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Tregjerder pris

Ser du etter en byggherre for tregjerder? Vi har 25,380 byggere i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,148 registrerte fagfolk
88,902 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Tregjerder Pris

Hvor mye koster tregjerder? For tregjerder tilbyr vi ofte følgende tjenester: tomteundersøkelse, design av tregjerde, gjerdekonstruksjon og montering. Prisene på tregjerder er rundt 15-35 euro per m2. Den dyreste gjenstanden i tregjerder er vanligvis lønnetre. Ekstra kostnader kan omfatte: utstyr for graving av fundamenter, sliper, lakk for tre, som koster i gjennomsnitt 15-60 euro. Når du skriver inn et søk, kontakter vi 25,380-leverandører. Ikke lete lenger: tregjerder pris, du vil få de beste tilbudene og kvalitetsarbeidet hos oss.

Se også:Tjenester
33,148 registrerte fagfolk
88,902 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Pris for: TregjerderGjennomsnittlige priser

Lav pris671,09 €/stykke
Gjennomsnittspris841,09 €/stykke
Høy pris1 063,75 €/stykke
Gjennomsnittlige priser er bare indikative. Den endelige servicen prisen vil avhenge av størrelse, vanskelighetsgrad, materialer, kvalitet og prosjektsted. Du vil bare motta en nøyaktig pris fra tjenesteleverandøren.
Gå inn på etterspørselen
KalkulatorPrisliste over tre gjerder

For å lære den nøyaktige prisen på tre gjerder, send etterspørselen til våre anerkjente eksperter, og så får du flere tilbud. Se prisene for hver tjeneste i kategorien av tre gjerder.

Gjerde kolonne neimempnová.805,56€ / stykke
Fremst av gjerde unimprogressed treposter og feil med en diameter på 100-150 mm med slumped og komprimering, men uten hesteskollens sammenbrudd
Sammen
stykke
Gå inn på etterspørselen
Gjerde kolonne impregnert867,52€ / stykke
Utstyr for tre gjerdekolonner og buer med en diameter på 100-150 mm med svinget og komprimering, men uten sleeving av brønnen, impregnering av den nedre delen av lysbildet eller tjære før bosetting
Sammen
stykke
Gå inn på etterspørselen
Tre gjerde lamella.578,35€ / stykke
Wooden Fence Lamella 180 x 180 cm Naturlig impregnert
Sammen
stykke
Gå inn på etterspørselen
Tre gjerde660,97€ / stykke
Tre gjerde 178 x 80 cm naturlig impregnert
Sammen
stykke
Gå inn på etterspørselen
Relatert prislistePrislister over andre tjenester
Gjerder Og PorterHvor mye koster gjerder og porter? Vi yter ofte følgende tjenester for...
Vis mer
Var disse informasjonen nyttig for deg?
Nyttig informasjonHva trenger du å vite
Når du bygger et tre gjerde, bestemmer en faktor for mange priser. Gode ​​nyheter er at tre gjerder tilhører markedet for solide gjerder til den billigste. Ved å gjøre det, tilbyr de ikke bare kvalitetsbeskyttelse og levetid, men også naturlig materiale. Prisen på et tre gjerde er bestemt for en vanlig måler. Kostnaden for et tre gjerde er fra 40 til 100 og flere euro. Selvfølgelig bestemmer en rekke faktorer for den resulterende prisen. Den dyreste delen av et tre gjerde er naturlig materiale og arbeid. Materialet kan deles inn i to kategorier. Den første er slovakiske skogen. Myk som acatas, gran eller furu. De tilhører det billigste overførings gjerdet. Det er imidlertid nødvendig å stole på regelmessig vedlikehold og lavere liv. Oak gjerder er massive, tre hardt, men prisen er litt høyere. Det er et slovakisk tre, så tre er tilgjengelig, vanligvis er det ikke nødvendig å vente og med et tomt med mange år på egnet omsorg. Eksotiske skoger - kommer fra Sør-Amerika eller Afrika. Her er prisen høyest. Samtidig har de eksotiske ikke bare navn, men også en titt. Dette er kampen mot et langt liv. Dette er massive gjerder som fortjener kvalitetsutstyr, behandling og dermed naturlig øker prisen for arbeid. Det var imidlertid synd å gjøre et slikt gjerde. Kosttilskudd til et tre gjerde måles annerledes. Du kan bruke toppen av smiing, ulike luksuriøse tilbehør eller cutouts. Jo mer krevende behandling, dette er selvsagt den høyere prisen på gjerdet. Til prisen påvirker også overflatebehandlingen du bestemmer deg for å behandle og male. Wooden gjerdet må du male kvalitetslakker hvis pris også varierer. Her er det tilrådelig å gi råd direkte med en snekker som vil anbefale egnet grunnleggende maleri og belegg. For prisen på Torba å skille mellom om det er en bygning av et nytt gjerde eller for eksempel reparere det. Orpava på tre semi-semiers er enklere, det er mulig å erstatte bare skadede paneler og er derfor også et trefjerningsvedlikehold betydelig billigere enn hos andre typer gjerder. Kostnaden for arbeid for stabilitet og vedlikehold og renovering av et tre gjerde varierer fra regionen og kvaliteten. Du kan imidlertid sammenligne forskjellige mestere og snekkere til Wilio, som vil bli bitt som referanser og sitat. Finn din herre, scrims av det perfekte tre gjerdet på den mest foretrukne prisen.
Oppdatert på: Mar 16, 2023