Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Restaurering pris

Ser du etter en pusser for utbedringspuss? Vi har 23,700 plasterere i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,095 registrerte fagfolk
88,642 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Restaurering Pris

Hvor mye koster oppussingsgipsen? Vi yter ofte følgende tjenester for renovasjonspuss: diagnostikk av egnethet gipsegnethet, areal, veggpreparering, pusspåføring. Prisene på plaster for enkel fordampning av fuktighet fra mur er rundt 0,35-1,6 euro per kg. Den dyreste gjenstanden i saneringspussen er vanligvis puss av fuktig og saltholdig mur inn- og utvendig. Andre kostnader kan omfatte: transportkostnader, saneringskvern, saneringskutter, som i gjennomsnitt koster 25-100 euro. Når du skriver inn et søk, kontakter vi 23,700-leverandører. Du trenger ikke lete lenger: utbedringspuss pris, hos oss får du de beste tilbudene og kvalitetsarbeidet.

Se også:Tjenester
33,095 registrerte fagfolk
88,642 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Pris for: RestaureringGjennomsnittlige priser

Lav pris7,23 €/kg
Gjennomsnittspris13,63 €/kg
Høy pris33,05 €/kg
Gjennomsnittlige priser er bare indikative. Den endelige servicen prisen vil avhenge av størrelse, vanskelighetsgrad, materialer, kvalitet og prosjektsted. Du vil bare motta en nøyaktig pris fra tjenesteleverandøren.
Gå inn på etterspørselen
KalkulatorPrisliste over harpiks gips

For å lære den nøyaktige prisen på Remediation Gips, send etterspørselen til våre verifiserte eksperter, og så får du flere tilbud. Vennligst se prisene for hver tjeneste i Sanalation Gips-kategorien.

Subvoltage Rewords 10 mm612,47€ / m2
Reprofil av konstruksjoner med remedisinmørtel - 1 lagtykkelse 10 mm.
Sammen
m2
Gå inn på etterspørselen
Utendørs Remediation System of Wall-Free, Remediation103,17€ / m2
Utendørs dating rom vegger, Remedial utjevning tykkelse på 1 mm.
Sammen
m2
Gå inn på etterspørselen
Ytre rensingssystem Veggfri, tykkelse 3 mm178,81€ / m2
Utendørs dating rom vegger, remediering utjevning tykkelse 3 mm.
Sammen
m2
Gå inn på etterspørselen
Utendørs Remediation System - Sanalation Stucco Gips189,08€ / m2
Ytre dating rom vegger, gjenværende stucco gips tykkelse 4 mm.
Sammen
m2
Gå inn på etterspørselen
Relatert prislistePrislister over andre tjenester
Sparkle GipsHvor mye koster gips? For gips tilbyr vi ofte følgende tjenester: målretting...
Vis mer
Var disse informasjonen nyttig for deg?
Nyttig informasjonHva trenger du å vite
Hvor mye er malere interiøret? De gjennomsnittlige interiørreduksjonskostnadene varierer rundt 1300 EUR. Selvfølgelig er prisen forskjellig avhengig av størrelsen på rommene eller materialene som brukes. Mens du begynner med å male seg selv, ring en profesjonell maler som vil anslå deg hvor mye hele realiseringen vil koste deg hvor mye tid det tar. Forberedende arbeid inkluderer veggreparasjoner, sliping, foring av døren, tetningsgressen eller andre mindre handlinger. Kostnaden for å male interiør med kvadratmeter Målmålere Square Hele plassen du vil gjenopprette for å få oversikt over hvor mye det vil koste deg. Mens maleren går på jobb, vil de måle det samlede området som skal malere og deretter demonstrere et tilbud. Noen malere vil redusere den totale romkostnaden med økende antall lokaler. Så komplett maleri av hele huset interiøret kan være rimelig enn å bryte rom etter en. Malerenes estimat vil igjen hjelpe deg med å estimere riktig prisklasse av prosjektet ditt. Farger og materialkostnader Når du får en ide om en metropul, kan du telle materialtype og kostnad til det samlede estimatet. Det finnes forskjellige typer farger: Matt. En kjedelig farge har ikke en skinnende overflate og inneholder en tekstur nærbilde. Denne typen materiale er mest vanlig og rimeligste og er ideelt for rom som er utsatt for tilstrekkelig mengde direkte sollys. Dødsfarge, dessverre, viser skade og sporer ganske enkelt, så det er ikke det beste for travle steder av husholdninger. Matt emalje. Matte emalje er mindre utsatt for skade og slitasje. Egg Shell. Egg shell gjør en mild glans, men det er ingenting ved første øyekast i øynene som slår. Det er ideelt for et mykere romrom hvor en svak refleksjon er velkommen. Hemlozk. Dette materialet kan enkelt rengjøres - den ideelle dekorasjons- og formingskandidaten. Høy glans Høy glans er overveldende når det er godt gjort. Det reflekterer lys, men på samme tid avslører ufullkommenhetene. Flere belegg som trengs, og derfor vil tørketiden være lengre. Farger for interiør og eksteriør inneholder forskjellige typer pigment. De som inneholder pigmenter som raskere er oftest brukt til interiørmaleriprosjekter. I tillegg må ytre farger være i stand til å motstå tøffe forhold som regn, vind og ekstreme temperaturer. Teksturvegger Teksturerte vegger krever at flere farger er tilstrekkelig dekket. Teksturet kan allerede være en eksisterende forhøyet tekstur som er dannet av en koblingsmasse eller klienter, kan be om at maleren ny tekstur som brukes av spesialiserte malings teknikker. Typer og triks Send et bilde av den nåværende veggen til maleren for å få et mer nøyaktig estimat av hva du vil belaste for arbeid på veggen tekstur. Mange interiørmalere tilbyr også liten service og gipsplater reparasjon, tak og ren service. Ethvert annet arbeid og brukt materiale øker totalprisen. Hvordan fortsette? Det er ideelt å få noen bud fra forskjellige malere til å vite hva den generelle realiseringen vil stå. Takk Wilio du kan gjøre i dag.
Oppdatert på: Mar 16, 2023