Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Infrarød Varmelampe pris

Ser du etter en elektriker for infrarøde paneler? Vi har 16,327 elektrikere i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Infrarød Varmelampe Pris

Hvor mye koster infrarøde paneler? For infrarøde paneler tilbyr vi ofte følgende tjenester: fokus, installasjon, vedlikehold, tilkobling. Prisene på strålevarmepaneler er rundt 216-295 euro per stk. Keramiske infrarøde paneler er vanligvis den dyreste varen innen infrarøde paneler. Ekstra kostnader kan omfatte: trådløs termostat, takramme for montering, kromstøtter for paneler, transportkostnader, som koster i gjennomsnitt 10-70 euro. Når du skriver inn et søk, kontakter vi 16,327-leverandører. Du trenger ikke lete lenger: infrarøde paneler pris, hos oss får du de beste tilbudene og kvalitetsarbeidet.

Se også:Tjenester
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Pris for: Infrarød VarmelampeGjennomsnittlige priser

Lav pris4 461,55 €/stykke
Gjennomsnittspris5 086,17 €/stykke
Høy pris6 097,46 €/stykke
Gjennomsnittlige priser er bare indikative. Den endelige servicen prisen vil avhenge av størrelse, vanskelighetsgrad, materialer, kvalitet og prosjektsted. Du vil bare motta en nøyaktig pris fra tjenesteleverandøren.
Gå inn på etterspørselen
KalkulatorPrisliste over Infrapanels

For å lære den nøyaktige prisen på Infrapanels, send spørringen til våre sertifiserte eksperter, og så får du flere tilbud. Se priser for hver tjeneste i kategorien Infrapanes.

Infrapanel 250 W.5 309,35€ / stykke
Infrapanel fra pulverisert aluminiumsark med 250 w strøm.
Sammen
stykke
Gå inn på etterspørselen
Infrapanel 900 W.11 324,48€ / stykke
Infrapanel fra pulverisert aluminiumsplate med 900 W strøm.
Sammen
stykke
Gå inn på etterspørselen
Infrapanel 350 W.7 193,41€ / stykke
Infrapanel fra ESG-sikkerhetsglass med 350 W strøm.
Sammen
stykke
Gå inn på etterspørselen
Infrapanel 540 W.9 783,03€ / stykke
ESG strukturert glass Infrapanel 540 W.
Sammen
stykke
Gå inn på etterspørselen
Relatert prislistePrislister over andre tjenester
Varmepumpe TeknikerHvor mye koster oppvarming og bud? Vi yter ofte følgende tjenester for...
Vis mer
Var disse informasjonen nyttig for deg?
Nyttig informasjonHva trenger du å vite
Det spiller ingen rolle om du skal til ny bygning, endring av funksjonaliteten til bygningen eller gjenoppbyggingen, oppvarming av termiske bølger kan alltid gjøres til en relativt lav pris. Slike oppvarming krever ikke praktisk talt ingen konstruksjonsteknisk forberedende arbeid. Bare pre-forberedt tilkobling til 230 V - enten i stikkontakten eller direkte kabelforbindelse. Oppvarmingsenhetene kan installeres konvensjonelt til eksisterende lokaler (for eksempel under vinduet) som en dekorativ veggdesign eller komfortabelt for taket (uten møbelgrense). I installasjonen vil det definitivt ta deg det: Infrapanel Installasjon i et standard familiehus varer ikke lenger enn en dag, Installasjon av infrarøde paneler er lik et slikt "problem" som det får deg til å montere armaturet. Romtemperatur: Føler seg som en klassisk oppvarming, Uten luft og støvswirl, Ingen tap av oksygen og fuktighet, Uten termiske tap, raskt justert og satt temperatur, Tørrvegger, uten kondensasjonspar og mugg. I motsetning til konvensjonelle infrarøde varmesystemer, oppvarmes gjenstandene i rommet og til luften blir så oppvarmet. Denne metoden sparer energi som trengs for å skape et hyggelig klima for husboere. Alle kroppene i rommet etter oppvarming senere fungerer som en sekundær varmekilde. Og mens systemet ikke inneholder noen rør, kjeks, kjeler eller skorsteiner, er det ingen termiske tap. Dette sparer 30 - 50% av energien i forhold til klassisk oppvarming. En annen besparelse forårsaker det faktum at med en infrarød oppvarming vil vi oppnå en sammenlignbar varmefølelse som konvensjonelle systemer i lufttemperaturen under 3-4 ° C. For å redusere lufttemperaturen bare med 1 ° C lagrer 5 - 6% energi. Noen infrarøde varmesystemer krever ikke vedlikehold. De inneholder ikke noen bevegelige deler eller væskeretanker. Etter kjøp, får du en fem års garanti for produktproduksjonsfeil. Livet for konvensjonelle varmesystemer er 15-20 år. Livet til mer sofistikerte infrarøde varmesystemer er over 30 år. De varer ofte opp til 50 år. Permanente verdier og miljøvern I de siste menneskene på den ene siden tatt fra miljøet, har flere råvarer, da naturen har utviklet seg (for eksempel olje), men også slår miljøet med avfall. Infridavling i denne forstand er ikke bare økonomisk og økologisk, men også en fornybar form for oppvarming hvis vi vil bruke solenergi i tillegg til energiproduksjon. På denne måten kan alle bidra til en personlig beslutning om å beskytte miljøet.
Oppdatert på: Mar 16, 2023