Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Gravearbeider pris

Søker du en byggmester til gravearbeid? Vi har 23,052 byggere i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,148 registrerte fagfolk
88,899 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Gravearbeider Pris

Hvor mye koster gravearbeid? Vi tilbyr ofte følgende tjenester for gravearbeid: levering av tungt gravearbeid for hus, hager og landskapsarbeid. Mudringsprisene ligger på rundt 30-55 euro i timen. Den dyreste gjenstanden i gravearbeid er vanligvis mudring av ingeniørnettverk. Ekstra kostnader kan omfatte: boring i bakken og transport av gravemaskinen, som i gjennomsnitt koster 10-30 euro. Når du skriver inn et søk, kontakter vi 23,052-leverandører. Ikke lete lenger: gravearbeid pris, du får de beste tilbudene og kvalitetsarbeidet hos oss.

Se også:Tjenester
33,148 registrerte fagfolk
88,899 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Pris for: GravearbeiderGjennomsnittlige priser

Lav pris784,90 €/timer
Gjennomsnittspris929,49 €/timer
Høy pris1 074,08 €/timer
Gjennomsnittlige priser er bare indikative. Den endelige servicen prisen vil avhenge av størrelse, vanskelighetsgrad, materialer, kvalitet og prosjektsted. Du vil bare motta en nøyaktig pris fra tjenesteleverandøren.
Gå inn på etterspørselen
KalkulatorPrisliste over utgravningsarbeid

For å lære den nøyaktige prisen på utgravningsarbeid, send etterspørselen til våre verifiserte eksperter, og så får du flere tilbud. Se prisene for hver tjeneste i utgravningsarbeidskategorien.

Fiskbredder opp til 600 mm616,58€ / m3
Strømning av kornbredde opp til 600 mm innstrømmet og pakket ut med DNA i den foreskrevne profilen og uteksaminert, med utgravning på det tilstøtende terrenget i en avstand på opptil 3 m fra den langsgående akse av sporet eller med lastingen av grøften til Transportsammensetning i fjellet 3 til 100 m3.
Sammen
m3
Gå inn på etterspørselen
Dybde Jam - Hånd Trench1 171,50€ / m3
Dybde av syltetøy - Håndgrav i Horine Class 3 - Handbehandling.
Sammen
m3
Gå inn på etterspørselen
Dybde av uoppdaget syltetøy og hakk221,97€ / m3
Dybde av utpakket groper og hakk, unntatt slisser med skrånende vegger for underjordisk ledning, med DNA-oppgjøret i den foreskrevne profilen og gradienten, i fjellet 3 til 100 m3.
Sammen
m3
Gå inn på etterspørselen
Dybde av syltetøy og rhran817,99€ / m3
Dybde av syltetøy og rhran i et begrenset (bygget) plass opp til 30 m3 - hånd i rock 3.
Sammen
m3
Gå inn på etterspørselen
Relatert prislistePrislister over andre tjenester
GrunnarbeidHvor mye koster jordarbeid? Vi yter ofte følgende tjenester under jordarbeid: sikring...
Vis mer
Var disse informasjonen nyttig for deg?
Nyttig informasjonHva trenger du å vite
Hvor mye koster du deg utgravningsarbeid? Trenger du å grave det grunnleggende på et hus, kjeller eller verksted? Imligiverer landskapsarbeid i hagen eller justerer oppkjørselen på eiendommen? Vel, du vil absolutt ikke gjøre skovler som det var vanlig for flere år siden? Løsningen er å bestille mekanisering designet for utgravningsarbeid. Sikker på at du vil være interessert i hvor mye arbeid de står. Før du begynner å grave En gang før Bagra Spoon er bite i bakken, bør du sette et sted for å sjekke geodet for å sette tilstedeværelsen av alle ingeniørnettverk, underjordisk vann og gassrør. Dette vil unngå farlige situasjoner, men også med noen erstatninger for skade forårsaket. Det anbefales generelt å utstyre alle nødvendige tillatelser for å unngå noe problem. Time vs. mengde Det mest utførte utgravningsarbeidet tilhører utgravning av boligen, utgravningsbassenget, hagenes innsjøer, dreneringsgraver, utgravning for ingeniørnett og lignende. Hvor mye står slik arbeid? Prisen på utgravningsarbeidet er avhengig av hvilket arbeid som går. På de fleste mindre og enklere arbeider krever leverandører en timepris. En times maskinarbeid kan komme ut på EUR 17 til 30, avhengig av hvilken maskin som brukes (traktorbager, minigester, etc.). Generelt vil jo flere timer ta arbeidet, jo lavere timeprisen. Kostnaden for større jord- og utgravningsarbeid regnes på det kodede materialet. Den endelige prisen for arbeid kan imidlertid økes - leverandører kan kreve Stroje Transport, og lignende. Det er viktig å innse at kostnaden for utgravningsarbeid også kan påvirke de vanskelige forholdene, for eksempel: vått terreng, kompleks tilgang til sfæren av utgravning (plassering), trærrøtter, overdreven mengder store steiner, bumping til lavere vann og underjordiske installasjoner. Prisen på utgravningsarbeidet kan stige eller falle til og med avhengig av implementeringsfristen og mengden arbeid og dets rekkevidde.
Oppdatert på: Mar 16, 2023