Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Montere Vindu

Ser du etter en vindusmontør? Vi har 27,156 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Montere Vindu

Trenger du en vindusinstallasjonstjeneste? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen målretting, transport, montering og montering av vinduer. Prisen for å installere vinduer avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenester: fraktkostnader, ettersalgsservice og mindre reparasjoner levert av en av våre 27,156-eksperter i kategorien.

Se også:Prisene
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor bestille reparasjons- og utvekslingsvindu via Wilio?
Hvis du trenger å lage en reparasjon eller utveksling av Windows, og du ikke vil vente lenger enn nødvendig, må du bestille din tjeneste gjennom Wilio. Enten du bygger et familiehus, rekonstruerer du din eldre leilighet eller har et vindu ødelagt eller skadet av en eller annen grunn, kjør din ekspert gjennom Wilio. Dette kommer til deg hjemme og reparasjoner eller erstatter dine vinduer eller glassfyllingsvinduer, slik at det igjen er fullt funksjonelt beskytte ditt hjem og lagret deg. Det beste stedet å finne en handyman som har erfaring med å montere og reparere Windows, er Wilio. Enten du trenger å fikse et husvindu eller reparere et bilvindu, vil vi finne deg en ekspertekspert i ditt nabolag som vil gjøre det.
Hva skal jeg gjøre med et ødelagt vindu til jeg venter på reparasjon?
Begynn med å sørge for at glassglasset ikke er ledig, ikke å ikke vekke og ikke kan skade familiemedlemmer eller kjæledyr. Hvis du har et sprukket vindu, og du er bekymret for at vinden vil bryte den eller på innsiden, kan du knekke sprekkingen med et grovt tape som midlertidig forsegler det.
Hvilket materiale trenger jeg å fikse vinduet?
Du trenger ikke å kjøpe noe for å rette opp vinduene dine, med mindre dette ikke lede vedlikeholdsmannen din. Vedlikeholdene bringer for det meste sitt eget utstyr og forbruksvarer og vil gi deg råd om det er nødvendige deler.
Hvem betaler for reparasjoner av vinduer - leietaker eller utleier?
Reparasjoner står vanligvis mellom 50-200EUR når du bestiller en tjeneste via Wilio. Totale finansielle kostnader for din tjeneste vil avhenge av typen og størrelsen på vinduet, typen reparasjon, plassering av vinduet, tilgang til det og tid til å utføre verk.
Tjenester
Hva inkluderer Windows Reparasjonsservice?
Vinduets reparatører kan hjelpe deg med ulike typer vinduer (klassiske vinduer, euro, plast- eller aluminiumsvinduer) og reparasjonstjenester, enten rammenettelser eller erstatte glassplater eller til og med reparere bilvinduer. Det vil gi deg råd til den beste løsningen (enten med erstatning eller reparasjon) og bruke deres spesialiserte verktøy for å utføre arbeid. Vi tilbyr de vanligste tjenestene til å reparere vinduene:
Reparasjon av glassfyllingsvinduer
Din vedlikehold vil begynne med skadevurderingen. Hvis omfanget av skade på glasschalkbrettet ikke er tilsvarende, vil de anbefale deg å erstatte hele glassfyllingsvinduet. Men hvis vinduet ditt har bare en liten sprekkning, et hull eller en skrape, vil de kunne midlertidig fikse tetningen. Arbeidsgivernes motstandsdyktige hansker vil ha arbeidstakere til å manipulere det ødelagte vinduet for å unngå ulykke. Videre, ved hjelp av en klar lakk eller silikon fikser små sprekker. Hvis glasset er løst, kan reparatøren bruke et stykke gjennomsiktig tape for å forhindre ytterligere utvidelse av sprekker. For større reparasjoner er det behov for å ansette en glass eller for å sikre utskifting av glass. Når du erstatter hele glasschalkbrettet, starter vedlikeholdslinjen ved hjelp av spesielle hansker og beskyttende briller med fjerning av knust glass og shards over kretsvinduene. Fjerner skadet glass og glatter deretter kantene på rammen for å fjerne alle de resterende tetningsmidler. Vinduets endringsteknikker måler vindusglass for å bestemme størrelsen på det nye glassfyllingen og etterlater et lite gap 2 - 3 mm på kantene for å tillate innsetting. For det meste kan glasset skåres i lokal glass. I henhold til typen vindusramme og en glassforseglingsmetode, gjelder din handyman til kantene på tetningsvinduet som dannes i hendene for å danne et langt tau, og deretter limt det til rammen. Skyv forsiktig det nye glasset inn i rammen og la den holde seg til tetningsmidlet. Deretter påføres det rundt kantene på begge sider av glasset neste tmel, fjerner fint overflødig tetningsmiddel og glatter det.
Reparasjon av vindusrammer
De mest reparerte vindusrammene inkluderer reparasjon av rotte rammer (aluminium og plastvinduer er mindre utsatt for skade). Repararen din vil starte med å forlate det meste av det råtne treet og deretter dekke det med noen få lag med flytende epoksy som skal absorberes i den. Etter tørking tørkes epoksyfyllstoffet og fylt med et gap i en trevinduesammen og danner den for å blande seg med resten av rammen. Når denne fyllingen er tørr, slipper de den for å være jevn. På dette tidspunktet er rammen klar for penetrasjon og frakk. I tilfelle av omfattende vindusrammer, anbefales det komplette utvekslingsvinduet med rammen med et nytt vindu til veggen.
Utveksling av vinduer
Når glassvinduene ikke kan repareres, må du byttes ut hele vinduet. Denne intervensjonen foregår i fem trinn: fokus på nye vinduer, vindusordre, demontering av gamle vinduer, installasjon av nye vinduer og etterbehandlingsarbeid. Wilio Craftsman kan leie for noen eller alt dette arbeidet - du må gjøre det du trenger for å legge inn etterspørselen. Når du fjerner gamle Windows Craftsman Windows Obes og prøver å trekke dem ut av veggen uten skade, men ofte murverk og gips i utsiden eller interiøret vil skade. Deres aksel er da gjenstand for etterbehandlingsarbeid (en partisjon av en partisjon og sprut, som strekker gipset).
Reparasjon av bilvinduer
Reparasjon av Aút Windows anbefaler å betro hendene på spesialisert bilservice for å erstatte eller reparere vindrutene. Du kan finne dem i kategorien Auto-Moto på Wilio.