Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Anledninger

Leter du etter en leverandør for bryllup, feiringer, arrangementer? Vi har 3,028 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,105 registrerte fagfolk
88,695 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Anledninger

Trenger du en tjeneste innen bryllup, feiringer, arrangementer? Wilio vil hjelpe deg med å finne kvalitetsfagfolk for plasssikkerhet, romdekorasjon, lys og lyd, DJ og musikkcatering. Prisen på sosiale arrangementer avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenestene: fotograf, kameramann, moderator, levert av en av våre 3,028 spesialister i den gitte kategorien

Se også:Prisene
33,105 registrerte fagfolk
88,695 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Hva er en del av tjenesten
Planlegging før hendelse
Din hendelsesleder vil starte en diskusjon om foreløpig planlegging for å bekrefte brutto rutetabeller, produsere mulige steder og budsjetter. Det vil da ordne forsikring og tillatelse, vil være i kontakt med lokale kommunale eller administrerende myndigheter. Event Manager kan også administrere kommunikasjon med Media og PR-kampanjer sammen med markedsføringsmateriell produksjon for å sikre maksimal oppmerksomhet på handlingen din. Endelig tegnet en detaljert tidsplan.
Sted og utstyr
Med en næringsdriftsdato, begynner hendelseslederen å anskaffe det nødvendige utstyret og godta deg på det endelige punktet i arrangementet. Det vil fungere for å sikre det beste tilbudet for deg, og identifiseres egnede steder i budsjettet for din valgte dato. Det vil også være kontroll over kontrakter, forhandlinger om mulige hendelser og kommunikasjon med leverandører din hendelsesleder vil også sikre utleie av utstyr, inkludert audiovisuelle, bannere, podies og belysning. Vil koordinere alle disse leverandørene.
Motta ansatte og kontakt med tredjeparter
Du trenger et tilstrekkelig antall personer til kvalitetshendelse. Sjefens rolle er å sikre at alle stillinger er okkupert av kvalifisert eller erfaren personell som er fullt informert om forventningene til hendelser. Under handlingen vil den overvåke aktiviteten til personell for å sikre at alt er bra. Din leder vil også være i kontakt med tredjeparter, inkludert høyttalere og sponsorer.
Rapport av dagen
Endelig vil din hendelsesleder hjelpe med ledelsen av arrangementet ditt på en gitt dag når de kommer først på scenen, og vil også være sannsynligvis den siste bladene. Alt vil ha kontroll over scenene for å sikre en problemfri opplevelse for alle deltakere. Hele dagen vil bli besvart alle spørsmål om leverandører og ansatte og høyttalere. Du kan bare fokusere og bare i løpet av handlingen.
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor leie handlingskoordinator gjennom Wilio? Du sparer nervene dine
Vurderer du den mest lederens begivenhet for din planlagte bedriftens arrangement? Leter du etter noen hendig som blir kvitt stress i bryllupsdagen din? For hver større begivenhet (og mange mindre) finner du en koordinator som tar vare på det generelle sømløse handlingsplanen. Minimere stresset ditt og finn ekspert for å hjelpe deg alle, fra booking steder og leverandører til å organisere hele dagen. På Wilio er det enkelt å finne en erfaren Event Manager. Enten du organiserer et bryllup, rettferdig, konferanse, sportsarrangement, nedoverbakke, fester eller noe annet, vil den rette mannen ta vare på alle de små (og store) småene i scenene som gjør handlingen din på en flott dag.
Hva er rollen som Event Manager?
Adelt foreløpig planlegging, organisering og logistikk av hele dagen. Det vil sikre at arrangementet ditt foregår jevnt, takket være det faktum at det har alt under kontroll og overvåker mulige problempunkter.
Hva er fordelene med å leie en leder i forhold til organisasjonen av en begivenhet selvhjelp?
Den største fordelen er en flott tidsbesparende og også profesjonell organisert og dermed en mer behagelig begivenhet. En erfaren hendelsesleder vil bruke prøvde og verifiserte prosesser som fungerer.
Hvilke ferdigheter bør du se etter deg Event Manager?
Det skal være presis, organisert og bør ha effektive prosesser og prosedyrer i den rosa. Gode ​​relasjoner med kvalitetsleverandører og tredjeparter er nøkkelen til suksess. Et annet poeng for god er tidligere erfaring med å administrere vellykkede aksjer.
Har hendelsesledere behov for spesielle kvalifikasjoner?
Din hendelsesleder er ikke pålagt å ha formelle kvalifikasjoner, men mange er uteksaminert. Også, det er også forretnings-, kommunikasjons- eller markedsføringskandidater mellom hendelsesforvaltere.
Når er det best å bestille din tjeneste?
En tilstrekkelig tidsforskyvning er viktig. Den er ideell i 3-6 måneder før den kommende hendelsen, avhengig av størrelsen. På denne måten vil du sikre tilstrekkelig tid til å planlegge alle detaljer og utstyr til de nødvendige applikasjonene og tillatelsene.
Hva er utleie av Event Manager?
Kostnaden for å leie en Event Manager gjennom Wilio vil avhenge av typen og størrelsen på handlingen. Større handlinger kommer ut for mer penger. Faktisk krever de omfattende planlegging, lange ordrer, stort antall gjester, leverandører og langdistanse reise.
Hva inkluderer Event Manager-tjenester?
Din hendelsesleder vil ta vare på alle aspekter av dagen din, og er sannsynlig å løse alle problemene før du lærer om dem. Fordi Event Manager ikke er verdt temaet for arrangementer eller dekorasjoner (selv om noen av dette tjenestetilbudet), men forvalter arrangementet og hennes løping av scenene.