Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Nettside

Ser du etter en webutvikler for nettet? Vi har 6,231 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,105 registrerte fagfolk
88,695 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Nettside

Trenger du en webtjeneste? Wilio vil hjelpe deg med å finne kvalitetseksperter innen design, grafikk, tilpasset webdesign og oppdateringsoppdateringer. Prisen på et nettsted avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenester: nettadministrasjon og hosting levert av en av våre 6,231 nettutviklere i den gitte kategorien

Se også:Prisene
33,105 registrerte fagfolk
88,695 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Tjenester
Hva inkluderer Web Application Development Services?
De fleste webtjenester fokuserer på design (design), utvikling og vedlikehold av nettsteder. Avhengig av prosjektet ditt, kan det hende du trenger bare en bestemt type webekspert, eller du må kompilere lagspesialister med forskjellige spesialiseringer og ferdigheter til å samarbeide. Her oppgir vi noen av de vanligste webtjenestene og alternativene du kan forvente:
Design og nettsideutvikling
Leter du etter en profesjonell webdesigner eller utvikler? Din uavhengige IT Web Development Professional vil bidra til å gjenopplive visjonen på nettstedet ditt. Det vil bli forstått ved å forstå formålet med nettstedet ditt, hva du trenger å gjøre og innhold som må inneholde. Design design deretter. Etter din design godkjenning bruker koden eller innholdsstyringssystemet (CMS) til å lage et design og dens fulle funksjonalitet på skrivebord (stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, bærbare datamaskiner) og mobile enheter (mobiler, tabletter). De vil laste opp dere alle med innhold (inkludert bilder og kopier) og kjøre den til din endelige godkjenning. Din profesjonelle webdesigner vil fullføre den slik at den vil laste opp nettstedet ditt på din valgte web hosting plattform (www) og deretter nettstedet ditt vil teste om det ikke inneholder noen feil.
Wordpress-nettsteder
Wordpress er det mest populære Content Management System (CMS) for kraftig nettside nesten hvilken som helst størrelse. Hvis du vil ha din egen WordPress-design, må du ansette en uavhengig WordPress-utvikler som skaper ditt eget tema med den innebygde WordPress. Du kan til og med legge til e-handel funksjoner til din woocommerce executive. Din utvikler WordPress vil overholde emnet ditt, begynne å teste for å gi sømløs funksjon, og før du lister den på webverten, må du sørge for at du trenger endringer og modifikasjoner.
Andre innholdsstyringssystemer
I tillegg til Wordpress kan du ansette en rekke CMS-utviklere som dekker plattformer som Webly, Wix, Joomla og Squarespace. Hver av disse plattformene har spesifikke innstillinger angående hva du kan tilpasse og hvordan du kan integrere forskjellige koder og funksjoner. Derfor er det derfor bedre å søke etter en profesjonell designer eller utvikler nettside som spesialiserer seg på ditt innholdsstyringssystem.
E-Shop (Web Online Shop)
Trenger du å lage en web for din nettbutikk (e-butikk)? Du vil finne IT-utviklere som spesialiserer seg på E-butikker og alle de mest populære plattformene for nettbutikk, inkludert Shopify, WooCommerce, Magento og Opencart. Hver av disse plattformene er viktig for å ansette en erfaren utvikler. E-handel har mange bevegelige deler, inkludert din valgte design, produktportefølje, produktdetaljer, databaser, lagernumre, kundekontaktdetaljer og betalingssystemer. Din utvikler vil gjøre omfattende testing før prosjektet fullføres. Med utvikling vil du sannsynligvis jobbe sammen etter å ha startet en e-butikk ved vedlikehold, slik at nettbutikken din forblir fri for feil.
Koding og databaser
Det er så mange programmeringsspråk og koder som utgjør nettet. De vanligste kodene du finner i spesialiserte utviklere, inkluderer HTML, Java, JavaScript, PHP, CMS, CSS og jquery. Mange utviklere spesialiserer seg også i databaseutvikling, inkludert MySQL og SQL-databaser. Hvis du er usikker på hvilken type nettkompetanse og kode som du trenger for prosjektet ditt, er det bra å slå og spørre utvikler basert på hans erfaring, som anbefales.
Ofte stilte spørsmål
Najmosta klarert IT-eksperter på stedet utvikling ved hjelp av Wilio
I dag antar jeg ikke en virksomhet uten tilstedeværelse på nettet - og for alle intensjoner og formål. Folk blir så avhengige av Internett at du ikke har en web selv om du er en lokal familie restaurant eller hjørnebutikk, du koster deg muligheten til å komme foran ansiktet ditt utallige potensielle kunder. Internett er en digital tolkning av virksomheten din. Som en god handelsmann sikrer at forsiden av butikken er godt størrelse og sparkly ren, har nettstedet ditt se fristende og klart hvis det må nå potensielle kunder du håpet. Men utviklingen av kvalitet nettstedet krever svært spesifikke ferdigheter - også som eier noen av oss. Heldigvis er det eksperter å utvikle webapplikasjoner som venter på deg. Alt du trenger å gjøre er å be om hjelp gjennom Wilio! Hvis du er interessert i den beste bruken av alle mulighetene som Internett tilbyr, bare gå til Wilio, skriv inn forespørselen din og få gratis bud i dag! Overfør virksomheten din i det 21. århundre. Brann i dag på Wilio den best karakteriserte og profesjonelle IT-nettstedutvikleren!
Hva forstår vi under webdesign?
Webdesign (design) inkluderer ulike aspekter av nettstedet som skaper som nettsideoppsett, grafisk design og innholdsskaping, for eksempel artikler i blogger, produktseksjoner, fotogalleri, etc. Nettsteder er vanligvis opprettet på et språk som heter HTML. Nettstedsdesignere lager et nettsted med HTML-merker som beskriver metadata og innhold. Arrangementet og utseendet på elementene på nettstedet er vanligvis CSS eller Cascading Styles. Deres oppgave er å skape grunnlag for hvordan nettsteder ser ut og fungerer.
Hvordan kan webdesign hjelpe min virksomhet?
Webdesign er ekstremt viktig, spesielt hvis du har en nettbutikk. Det tar vanligvis 30 sekunder til folk å avgjøre om nettstedet er attraktivt nok. Hvis nettstedet ditt ikke ser så bra ut på mobil som en bærbar datamaskin eller datamaskin, vil potensielle kunder ikke bli plaget med å surfe. Hvis weben lastes for sakte, forlater folk det, og virksomheten din vil ikke merke det.
Hvordan velger jeg en webdesigner?
Pære hva du trenger og publiser det i detalj på Wilio. Bestem hvor mange sider på nettstedet ditt, hva slags innhold du vil ha på den og si om du vil at webdesigneren skal gi noe innhold. Du kan også spørre om du trenger gjestewebsider og / eller hjelp med innholdshåndtering hvis du ikke allerede har gjort det. Gi et budsjett og definitivt hvor snart du vil at nettstedet ditt skal publiseres.
Hva er fordelene med å leie en webdesigner gjennom Wilio?
Den ansette webdesigneren gjennom Wilio har mange fordeler. Det er spesielt raskere og mer behagelig. For å finne en god webdesigner, trenger du ikke å kaste bort tid på å søke i dusinvis av søkesider. Du må bare publisere arbeid med grunnleggende detaljer om dine krav. Deretter vil lokale kvalifiserte og forstyrrende webdesignere adressere deg. Etter å ha sett deres referanser og priser, kan du velge hvilken webdesigner som skal fungere på nettstedet ditt.
Må jeg gi noen verktøy eller utstyr til nettstedet ditt?
Du er ikke pålagt å gi ingen av verktøyene eller utstyret til nettstedet ditt, for eksempel bærbare datamaskiner eller borddatamaskiner. Det er standard at webdesigneren har sitt eget utstyr, og våre webdesignere er fagfolk som har kunnskap og utstyr. Du kan gi dem innholdsinnganger du vil plassere på nettstedet ditt, for eksempel produktene dine, produktinformasjon, prøvevideoer, bedriftsinformasjon og annet lignende innhold.
Hvor lenge tar Website Design?
Tiden som trengs for å skape en flott nett, bør ta ca 3 til 4 måneder. Avhengig av hvilken omfattende du vil ha et nettsted, kan det ta fra begynnelsen av prosjektet for å starte det på nettet og 6 måneder eller lenger. Du kan finne en webdesigner som kan håndtere det i kortere tid, men husk at denne tidsrammen er basert på IT-standarder.