Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Montering Av Vask

Ser du etter en rørlegger for å installere kran, vask? Vi har 26,812 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Montering Av Vask

Trenger du en service innen kran- og servantmontering? Wilio vil hjelpe deg med å finne kvalitetseksperter for å koble fra det gamle batteriet, installere et nytt batteri, bytte ut sifonen. Prisen for å installere servantkraner avhenger vanligvis av tjenestespekteret. Se mer informasjon om tjenester: fraktkostnader, isolasjonstape, forsegling levert av en av våre 26,812-installatører i kategorien.

Se også:Prisene
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor bestiller du installasjonen av batteri eller synker gjennom Wilio?
Enten du er innovering av kjøkkenet ditt eller trenger å montere den nye kjøkkenlinjen for første gang, er det beste som er best å la disse fungere på en profesjonell. Tross alt er vasken en viktig del av boligen, og du vil ikke risikere en katastrofe på kjøkkenet for feil installasjon. Brann en ekspert for å installere et kjøkkenvask eller vannbatteri, og du kan være sikker på å oppnå et permanent resultat uten ubehagelige overraskelser. Det beste stedet å finne en ekspert for å hjelpe deg med å installere kjøkkenvask eller batteri er Wilio. Send inn bestillingen din, velg den foretrukne installasjonstypen, dato og passende tid og arbeid kan starte!
Når er det best å bestille installasjonen av kjøkkenvask?
Hvis du installerer et nytt kjøkken eller rekonstruerer det gamle kjøkkenet, bør kjøkkenvasken være en av de siste trinnene i listen. Før du installerer, må du ha monterte brett og skap og skape et mellomrom for en ny vask.
Må jeg ansette en installasjonsprogram for å installere en kjøkkenvask?
En profesjonell rørlegger er alltid et bedre valg enn din nabo eller kompis. Men i stedet for å bestille rørleggeren vil du vurdere sin kompetanse og erfaring.
Er det noen regler hvor kjøkkenvask kan installeres?
Ja. Hovedregelen er at en minimumsavstand må observeres mellom vask og elektriske punkter.
Hvor lang tid tar det utveksling av kjøkkenvask?
Bytte av kjøkkenvasken er gjort i gjennomsnitt i 2 timer.
Hvor mye koster utveksling av kjøkkenvask?
Vininstallasjonskostnader er vanligvis rundt 50 EUR, avhengig av typen og lengden på installasjonen.
Hvor mye koster installasjonen av ny kjøkkenvask?
Denne tjenesten er vanligvis i størrelsesorden 65 - 140 EUR hvis du bestiller tjenesten via Wilio. Prisen kan variere avhengig av hvilken type vask, andre funksjoner / tilkoblinger og installasjonslengder.
Tjenester
Hva inkluderer en kjøkkenvaskeinstallasjonstjeneste?
Installer kjøkkenvask fra Wilio vil ta vare på alt - Velger den originale vasken for å skape plass til nye, installerte vasker, passer til kraner og rør og tar pakning. Det vil også ta vare på eliminering av gammel kjøkkenvask (om nødvendig) og kan håndtere eventuelle reparasjoner. Hva kan du forvente fra leverandøren av denne tjenesten til Wilio:
Trinn 1: Fjerner kjøkkenvask
Hvis du utveksler en gammel kjøkkenvask for ny, demonterer installatøren først det. Den lukker vannforsyningsventilene under servant eller hovedforsyning og åpner kranen for å frigjøre alt vannet som forblir i rørene. Pod røret plasserer skuffene som fanger alt gjenværende vann etter fjerning. Det neste trinnet er å fjerne vannforsyningsrør sammen med avløpsrøret, beslag og oppvaskmaskinforbindelse (hvis aktuelt). Finn vaskeklipp plassert under utsiden kanten og frigjør dem. Før Slez plukker opp, kutter kniven kutter tetningsmidlet at vasken er festet til platen.
Trinn 2: Forberedelse
Etter å ha fjernet vasken, renser rørleggeren plassen, fjerner enhver annen tetningsplate og vaskes med såpevann. Vask og lag alle de originale delene som vil bli gjenbrukt (for eksempel avløp eller vannbatteri). Før du fortsetter installasjonen, vil den nye vasken sjekke og montere at den klikker inn i en eksisterende åpning. Hvis ikke, vil det anbefale å velge en annen vask eller forstørre størrelsen på hullet med en kutting med et sagblad til det har en passende størrelse.
Trinn 3: Installasjon av kjøkkenvask
Installasjon av kjøkkenvasken inkluderer før den settes inn i åpningen, påføring av silikonforsegling til bunnen av vasken. Deretter tørker rørleggeren bort alt tetningsmidlet som lekker fra kantene, selv før spenne festet til bunnen av vasken og roterer dem til servant på plass.
Trinn 4: Installere vannbatteri og re-tilkobling av rør
På slutten er springen installert og kobles til røret igjen. Rørleggeren introduserer et vannbatteri i et vaskehull med vandig pute og matrise som holder vannrørene på nettstedet. Den plasserer dreneringssikten og forseglet den, fjerner overflødig tetningsmasse og dekker den med gummitetning og flens. Den forbinder vannforsyningsrøret og kobler opp oppvaskmaskinen på nytt og alle rørene sammen. Endelig vil vannforsyningsutløserne prøve å sørge for at det ikke er uønsket vannavløp.