Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Montering Av Tv På Vegg

Leter du etter en timelang mann til å montere en TV på veggen? Vi har 20,453 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,161 registrerte fagfolk
88,966 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Montering Av Tv På Vegg

Trenger du en service innen veggmontering? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter å fokusere på, designe en passende løsning og montere TV-en på veggen. Prisen for å installere en TV-festebrakett avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenester: veggbrakett, frakt og kabelkostnader levert av en av våre 20,453-mestere i kategorien.

Se også:Prisene
33,161 registrerte fagfolk
88,966 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor reserverer du montering av TVen på veggen gjennom Wilio?
Plasseringen av TVen på veggen er design og praktisk plassbesparende. Imidlertid er installasjonen mer utfordrende, så hold den på Wilio-fagfolk med riktige verktøy og know-how. Når du kjøper TV, kan forhandleren også tilby installasjonstjenester, men du kan spare penger og få bedre service hvis du finner en TV-installatør på Wilio i nabolaget ditt. Sammenlign din anmeldelse og vurderinger av fornøyde kunder og velg en teknikk som installerer TVen din uten skade på veggen og TVen. Skriv inn en jobb på Wilio gratis og rapporter hvilke veggmonteringstjenester du trenger. Du vil motta tilbud fra lokale installatører og få en god film- og musikksessemessig opplevelse, vil hjelpe deg med å involvere hjemmekinoanlegget ditt.
Hvorfor skal jeg legge til veggen min?
Det er mange grunner til å henge TVen på veggen. Dette er spesielt å spare plass, er mindre sannsynlig å skade, og det er også tryggere for barn. Samtidig vil TV-skjermen forbedre utformingen av rommet ditt, og vil gi mer komfortabel sporing og bedre opplevelser.
Hvilken størrelse på fjernsyn (med hvilken diagonal) kan monteres på veggen?
Velg en TV som passer for rommet ditt. Flere betydelige faktorer må vurderes når man velger en passende diagonal diagonal. Hvis du velger for liten, kan den forstyrre din komfort mens du ser på den. Hvis det er for stort, kan det ta over over din stue. Når vi velger en TV, bør vi tenke på en egnet observasjonsavstand som utfolder seg fra diagonal lengde og oppløsning. Generelt, jo større diagonal, jo større er sofa-skjermavstanden trengs (ca. 1m avstand på 40 cm TV-skjerm diagonal). Romstørrelsen påvirker grunnleggende størrelsen på TVen. Jo høyere skjermoppløsningen, jo nærmere du kan sitte. Det er tilrådelig å oppnå optimal observasjonsavstand, sted hvor du vil sitte fra TVen din. Hvis du henger en TV på veggen og skjul ledningene i veggen, får du en nyttig og estetisk plass.
Kan du montere en TV på en murvegg eller over peisen?
Ja, TV-en kan sikres på en murstein eller en panelvegg. Monteringen, avhengig av dette, velger riktig vedleggsmetode. Vi anbefaler ikke å installere TVen på veggen over peisen. Hvis du bestemmer deg, tar du en potensiell risiko for skade på TVen ved varme og tap av garanti. Imidlertid vil assembleren sjekke installasjonsstedet og vil til slutt anbefale det beste.
Hvor lang tid tar TVen?
Installere TV på veggen, .t.z. Hengende TV på holderen - konsoll, og dets forbindelser varer ca 2 timer; Flere kompliserte installasjoner kan ta lengre tid. Hvis du er interessert i rask, ekspertmontering og sparer penger, kontakt Wilio. Gjennomsnittlig kostnad for montering av TV på veggen via Wilio varierer fra 20-50EUR. Grunnleggende installasjon av flatskjerm-TV er billigere, andre tjenester som monteringshøyttalere, installasjon av innenlands teater, skjult kabling til visuelt ubundet interiøret vil være økonomisk kostbart.
Tjenester
Hva gjør teknikere når du monterer på veggen?
Profesjonelle installatører vet hvordan man monterer TVen for en overflate og dekker de neestetiske kablene. Med robuste veggkonsoller, kompetanse og riktige verktøy, vil TVen installere TVen trygt, i riktig høyde og uten veggavskrivninger.
Installasjon av fjernsyn
Gi installatøren å vite hvilken størrelse diagonal, type og merkevare på TVen du må velge de riktige holdere som trygt bærer vekten og la en slank og profesjonell overflate. Hvis du har spesielle krav, vet en erfaren rørlegger hvordan man monterer TVen på veggen uten holdere.
TV
Enten din TV er festet direkte til veggen, er det forskjellige måter å tørre kabler når du installerer en TV, innenlands teater eller kabel-tv for ikke å ikke forkynne romdesignen.
Høyttalerforbindelse
Du kan koble flere høyttalere til TV, høyttalerbar, lydpaneler og dermed få fengslende surroundlyd for å gi deg en optimal hjemmekinoopplevelse og lytte til musikk. TV-distribusjon og ledninger Vi kjenner design og estetisk gjemmer seg i veggene.
TV-oppsett
Hvis du har en ny TV installert, kan lokale teknikere også inkludere en TV-oppsetttjeneste. De vil hjelpe deg med å koble kabel-TV, satellittstasjon (Skylink) eller Internett-TV (UPC, Magio eller Orange), med analoge kanaler, og kan kalibrere TV-bildeinnstillingen f.eks. Lysstyrke, kontrast eller fargetemperatur i henhold til en standard som brukes i filmstudier for å gjøre din nye HD, 4K eller SMART TV med maksimalt.