Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Selvangivelse

Ser du etter regnskapsfører for selvangivelse? Vi har 1,423 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,089 registrerte fagfolk
88,626 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Selvangivelse

Trenger du selvangivelsestjeneste? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen behandling av mva-meldinger, selvangivelser for person- og bedrifter, selvangivelser for motorvogner. Prisen på skattebeskatningen avhenger vanligvis av omfanget av tjenestene. Se mer informasjon om tjenestene: skriftlige erklæringer om skattespørsmål, varsler om skatt- og avgiftsfrister, informasjon om gjeldende endringer i skattelovgivningen, levert av en av våre 1,423-eksperter i kategorien.

Se også:Prisene
33,089 registrerte fagfolk
88,626 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Hvilke skatterådgivningstjenester kan jeg bestille?
Hva inkluderer skatteråd?
Å finne et skatteråd i nærheten av meg er den beste måten å sikre at du bruker alle relevante fradrag og tar henholdsvis et minimum av skatt. mottok en maksimal refusjon fra selvangivelsen. Skatterådgivere tilbyr møter i person, via telefon eller e-post. Mange lokale skatterådgivere tilbyr også mobiltjenester og kan møte hjemme eller på et annet sted.
Skatteavkastning for Sole Traders og Single Professions (Natural Personer)
Skattesending til inntektsskatt av fysiske personer er en relativt enkel sak. Som en alvorlig, må du gi informasjon om inntektene dine og eventuelle arbeidsutgifter som arbeidsverktøy eller kontorutstyr. Så resten vil gjøre din rådgiver. Din rådgiver vil også kunne gi råd til alle spesifikke skattefradragskrav tilgjengelig for yrket ditt. Det vil også bestille en mulig forsinkelse av innsending av selvangivelse eller tillegg eller bestemmelse. Etter å ha fullført selvangivelsen, kan du sende deg eller din rådgiver, fysisk på skattekontoret eller elektronisk, med signaturen i riktig form.
Skatteavkastning for selskaper (juridiske personer)
Skatterådgivere er eksperter for utarbeidelse av selvangivelse og årsregnskap for bedrifter. Som spesialister på bedriftsskatt vet hva fradrag er fradragsberettiget. Prosessen med å fullføre selvangivelsen ligner fysiske personer.
Skatteavkastning for investorer
Hvis du investerer i fast eiendom eller verdipapirer, vil selvangivelsen ha en ny dimensjon for deg. Spesielt anbefalt er skatteplanlegging. Spesialisert skattekonto i ditt nabolag kan hjelpe deg med å maksimere avkastningen hvis du er investorer i fast eiendom. De vil gi rådgivning innen kapitalinntektsskatt, negative gir og til og med tidsplaner for møbler og tilbehør i leieavtalen. De kan også gi deg spesifikt skatterådgivning og økonomiske prognoser hvis du vurderer å kjøpe eller selge investeringsmidler.
Andre skatteoppgaver
I tillegg til inntektsskatt, andre avgifter, som ekstra skatt (MVA), motorvognskatt, avgift på spesifikke typer varer eller lokale avgifter. Skatteadministrator for deg med forklaring av individuelle skatter, vil deres lovkrav og uttalelser sikkert like det.
Transaksjonsskattådgivning
Hvis du vurderer å investere i eiendeler eller kjøp / salg av selskapet (transaksjon), trenger du skatteråd skreddersydd for dine forhold. Spesielle trente rådgivere med kvalitetsopplevelser vil anbefale deg den beste mulige løsningen for unødvendig ankommer din økonomi. Se etter noen form for skatterådgivning i nærheten av Wilio.
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor se etter en skattemessig rådgiver via Wilio?
Leter du etter hjelp med skatterådgivning i nabolaget ditt? Inntektsskatt kan være forvirrende og frustrerende hvis du teller det selv. For alle regler knyttet til hvilken inntekt du må innrømme, og fradragene du kan trene kan ta timer for å finne det selv. Så be om hjelp med din ekspertskatt. Finn deg selv i din skattemessige rådgiver for å kunne gi en selvangivelse med riktig informasjon og kreve skattefradrag du har rett til. Det beste stedet å finne skatterådgiveren er Wilio. På Wilio finner du skatterådgivere som spesialiserer seg på ulike skattemessige tjenester, fra selvangivelser for enslige handelsmenn (naturlig person) og småbedrifter til omfattende tildeling av storskala og investorer. Bare skriv inn etterspørselen du leter etter, og sammenlign tilbud fra kvalifiserte skatterådgivere for å hjelpe deg med å orientere deg i reglene og spare på skatt.
Hva er forskjellen mellom skatteadministratoren og en regnskapsfører?
Regnskapsføreren er en bokføringsspesialist, som også er et av dokumentene for selvangivelsen. Imidlertid må regnskapsføreren ikke lenger være en ekspert for å utarbeide selvangivelser. Skatterådgiveren er en ekspert i skatteproblemer. Det må komponere strenge tester som bare 20-30% av kandidatene kan håndtere vellykket. Bare da er Adepti skrevet til Skatte Advisor Chamber og kan begynne å utføre dette yrket. Skatterådgiveren er kvalifisert for at du behandler en selvangivelse, kontrollrapport og alt annet gjelder skatt. Den har obligatorisk forsikring, så hvis skjemaene har gjort feil som det finansielle kontoret gir bøter, dekker deres forsikring.
Jeg trenger en skattemessig rådgiver eller kan jeg få en selvangivelse for å trene alene?
Kanskje du tror at du sparer penger i din egen mottak, men du kan forberede deg på lang sikt. En erfaren skattemessig rådgiver kan sørge for at selvangivelsen din har vært feilfri og sparer deg fra skattekontroll og potensielle straffer og bøter. Hans kompetanse vil også hjelpe deg med å spare på skatter innenfor mulighetene for loven.
Når er det beste å engasjere skatteadministratoren?
Lei en skattemessig rådgiver Du må definitivt på forhånd før de juridiske vilkårene for innlevering av selvangivelser, jeg. på slutten av regnskapsåret. Det er imidlertid best å gi råd til skatteekspert i løpet av regnskapsåret hvis du trenger et bestemt rådgivning i skatteplanlegging. Du vil være tilgjengelig i tilstrekkelig fremgang på verdifulle råd i å strukturere inntektene dine, utgifter og investeringer for å minimere skatteforpliktelsen din.
Hvordan kan jeg forberede meg på et møte med skattekontoen din?
Spesielt er det nødvendig å være åpen for din skatteadministrator. Det er som om din forsvarer for skattedagen. Først og fremst bør du åpenbart fortelle ham om deres faktiske inntekt, skattekonsekvensaktiviteter, men også om deres planer og ambisjoner. Deretter, i prosessen må du ha samlet all informasjon om inntekt og utgifter i et år.
Hvordan finner jeg en skattemessig rådgiver?
Den beste måten å finne en kvalitetsføringsrådgiver i omgivelsene er å legge inn din etterspørsel etter Wilio. Du vil motta tilbud fra kvalifiserte rådgivere sammen med sine referanser og til en rimelig pris. De beste skatterådgiverne starter alltid med å stille deg noen spørsmål for å rette opp situasjonen din og trenger.
Hvor mye koster skatteråden?
Typisk pris på skatteadministratoren for utarbeidelse og innlevering av en selvangivelse for TradeMan (Natural Person) er rundt EUR 50. Kostnad for juridiske personer, jeg. Bedrifter er allerede høyere og avhenger av kompleksiteten i dine skatteforhold - inntektsformene du har (f.eks. Fra virksomheten, fra opphavsrett, eiendomsmegling, kapitalinvesteringer) og fradragsberettigede gjenstander som vil dekke deg, og du vil ønske å bruke dem.