Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Hjelp Til Skattemelding

Ser du etter en regnskapsfører for skatterådgivning? Vi har 1,411 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,161 registrerte fagfolk
88,966 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Hjelp Til Skattemelding

Trenger du skatterådgivning? Wilio vil hjelpe deg med å finne kvalitetseksperter innen skatterådgivning for juridiske personer, skatteoverholdelse, transaksjonsrådgivning. Prisen på skatteanbefalinger avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenestene: reisekostnader, prisberegning, ytterligere individuelle råd gitt av en av våre 1,411 skatterådgivere i den gitte kategorien.

Se også:Prisene
33,161 registrerte fagfolk
88,966 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor reserverer du en regnskapsfører / konto gjennom Wilio?
Det er ingen sikkerhet, bare død og skatt, og heldigvis vil du bare måtte ta vare på en av disse to imitater. Hvorfor håndterer du ikke skatt i det hele tatt? Regnskap er en av de få tjenestene som faktisk kan spare penger. Du bruker penger til å tjene penger. En god regnskapsfører kan markere feil og ineffektivitet som kan koste deg penger og tilbyr måter å spare enda mer penger på. Ikke bare, du vil også spare uforholdsmessig mye tid til å forberede månedlige mva-setninger eller forberedelse av skattekabel ved utgangen av regnskapsperioden, vil du minimere din skattegjeld. Alt du trenger å gjøre er å finne en kvalitets regnskapsfører. Heldigvis kan de bare være noen få cranker! Takket være Wilio, er de nå ekspertkontoer med fingertuppene og finner det aldri har vært enklere. Bare beskriv skattene du trenger og vent til menyene begynner å vise. Du får gratis og et ikke-bindende sitat og finner din perfekte regnskapsfører i nærheten av deg i dag.
Hva gjør en regnskapsfører?
Din regnskapsfører trenger på en stund når du gjør det, CI allerede som en handelsmann (naturlig person) eller som firma. Hver eneste handelsmann (naturlig person) og hvert selskap bør ha en pålitelig regnskapsfører som i henhold til lovbestemte krav, fører regnskap og å utarbeide inntektsskatt hvert år. Din regnskapsfører kan spesialisere seg i ett område eller en type regnskap (for eksempel enkel regnskapsføring for enslige handelsmenn eller dobbeltinngangsregnskap for bedrifter), men kan også tilby en rekke regnskapstjenester som behandlingsskatt, merverdiavgift, lønnsbehandling , Skattekonsulent, Revisjon, Finansiell analyse, Finansiell planlegging, Budsjettering og Rapportering.
Når skal jeg se etter en regnskapsfører?
Hvis du er en liten bedrift eller leverandør, er leien av regnskapet mening fordi den frigjør deg for å tjene flere kunder eller få mer tid du kan bruke med familien din. Histie revisor betyr at du endelig kan passere boksen med kontoer eller hundrevis av e-post med noen som vil vite hva de skal gjøre med det. Som regel er det best å kontakte skattekontoen med begynnelsen av regnskapsåret, ikke bare for å sikre at du vil forstå og være i stand til å kommunisere effektivt, men også å motta råd om skattemessige oppgaver og skatteplanlegging, med andre ord Du kan kjøpe og skrive av i regnskapsåret. Ved å finne en regnskapsfører på slutten av regnskapsperioden forbereder du deg på disse rådene / fordelene. I tillegg er alle skatteavkastninger faktisk opptatt før frist for selvangivelse, så ikke la det være siste øyeblikk.
Hvordan kan jeg finne en god regnskapsfører eller skattemessig rådgiver?
Den beste måten å finne en god regnskapsfører i ditt område er å finne kandidater hvis tjenester samsvarer med dine behov. Deretter er det viktige anmeldelser - sørg for at de gir kvalitetstjenester og gir dem i tide. Regnskaps- og skattedagsordenen styres av strenge juridiske vilkår og forsinkelsen kan bli betydelige bøter.
Må jeg finne en regnskapsfører i nærheten av meg?
Wilio inneholder en liste over kontoer fra forskjellige hjørner av Slovakia. Selv om det har en regnskapsansvarlig, kan det være praktisk og komfortabelt, i dagens elektroniske periode, vet du med regnskapsføreren også eksternt. Det er bare på din preferanse.
Hvilke dokumenter fra meg vil trenge en regnskapsfører / bokholder?
For utførelsen av dagens regnskapsføring av en naturlig person eller et selskap, vil regnskapsføreren regelmessig trenge alle dine fakturaer, på siden av inntektene, samt utgifter. De inkluderer dokumentene for å kjøpe drivstoff, arbeidsverktøy, bedriftens telefon, datamaskin, bevis på leiekontorer og lignende. På slutten av dagen er det i din interesse å gi din regnskapsfører alle dokumenter om kostnadene dine. Du vil betale for en mindre skatt. Din regnskapsfører eller regnskapskort vil også trenge dine kontoutskrifter (for selskapet fra bedriftens konto). Hvis ditt regnskapsfører eller regnskapskort vil du sende bevis elektronisk, må du holde deg.
Hvor mye koster regnskapslinjen?
Enkel regnskap og selvangivelse for eneste handelsmenn (naturlig person) vil komme ut 50-100 EUR for regnskapsåret. Med mindre enkeltutleiefirmaer varierer ledelsen av regnskapsagendaen fra 30-70 euro per måned, avhengig av om selskapet også betaler mva. For selskaper som også er arbeidsgivere, øker kostnaden for regnskapsmessig over 100 euro per måned. Kostnaden for regnskapsføring på slutten av dagen er avhengig av virksomhetenes virksomhet - hvor mange shopping- og salgstransaksjoner gjør du månedlig og hvor mange ansatte har du.
Hvilket arbeid gjør revisor for deg
Gjennomføring av hensyn til fagfolk (naturlige personer)
Når du tar som handelsmann (naturlig person), vil en regnskapsfører / bokholder føre til enkel regnskap og vil forberede deg på en konsertavgift. Undersøk muligheten for å bruke flatfrekvensutgifter, som kan være en økonomisk fordelaktig løsning for deg og vil i stor grad forenkle regnskapet ditt i løpet av året.
Bokføring for bedrifter (juridiske personer)
En av de første tingene du bør gjøre når du etablerer et selskap, er å involvere en erfaren regnskapsfører. Det vil gi deg råd til de beste forretningsstrukturene med forretningstype og forventet mengde finansiell inntekt. Og hjelper deg med å føle deg tryggere at du vil sjekke de riktige boksene når du fyller ut noen papirer. Når du gjør det som firma (juridisk person), vil en regnskapsfører / konto for deg føre mer krevende dobbeltregnskap. Dette krever bruk av regnskapsprogramvare og god kunnskap om regnskapsmessige prosedyrer og lover. Til slutt, på slutten av regnskapsåret, vil jeg utarbeide en concorting selvangivelse til inntektsskatt for en juridisk person.
Lønnsbehandling
Hvis i din virksomhet, om du skal handle eller som firma, samtidig som du bruker folk, T.Z. Du er en arbeidsgiver, du kan også kaste lønnsbehandling, kommunikasjon med offentlige institusjoner, sende månedlige uttalelser og gi profesjonelle råd i et personalområde.
Moms regnskap
For større volum av forretningsaktiviteter må du registrere seg som en verdiavgift (MVA), enten obligatorisk på grunnlag av å oppfylle lovbestemte grenser eller frivillig, noe som kan være økonomisk fordelaktig for deg. Det er også godt å gi råd om din regnskapsfører. Hvis du blir en mva betaler, vil en regnskapsfører hjelpe deg med utarbeidelse av vanlig skatteadministrasjon til moms som lovgivningen krever månedlig eller kvartalsvis.
Budsjettering og finansiell planlegging
Din regnskapsfører kan hjelpe deg med å kompilere et budsjett eller i noen tilfeller selv planlegge din økonomi. Du kan godta å møte hvor du snakker om din økonomi, mål, inntekt og utgifter - for deg personlig eller for din bedrift. Deretter kan du gi deg råd med verktøyene dine (og års erfaring) anbefaler de beste trinnene fremover. Fordelen med å inkludere en regnskapsfører i budsjettet er at det kan se på din økonomi av optikk av hva du kan skrive av, skatter du skylder, og hva du kan komme tilbake.
Revisjonsregnskapserklæringer og overholdelse av overholdelse (etterlevelse)
Overholdelse av overholdelse (etterlevelse) er viktig for bedrifter å unngå straffer og minimere kriminelle risikoer fra virksomheten. Men hvis du ikke kjenner reglene, er det lett å erklære en detalj eller gjøre feil trinn. Din regnskapsfører kan hjelpe deg med å kontrollere å overholde alle lovkrav knyttet til virksomheten din og oppfylle dem. I tilfelle at virksomheten din er underlagt revisjonsforpliktelser i henhold til regnskapsloven, må du også ansette en uavhengig revisor i tillegg til regnskapsføreren. Dette kan bare være en naturlig eller juridisk person som er registrert i revisjonslisten, så det er autorisert til å utføre revisjon. Revisjon er en uavhengig regnskapskontroll for å sikre at forretningsenheten fortsetter å regnskapsføre riktig i samsvar med slovakiske regnskaps- og skatteforskrifter.