Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Montering Av Dusjkabinett

Leter du etter en rørlegger til å installere dusj, badekar eller dusjkabinett? Vi har 26,642 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,101 registrerte fagfolk
88,674 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Montering Av Dusjkabinett

Trenger du en tjeneste innen installasjon av dusj, badekar eller dusjkabinett? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen fokus, transport, montering og montering av dusj eller badekar. Prisen for å installere en dusj på badet avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenestene: service etter garanti, tetningsmasse, pakning, mindre reparasjoner levert av en av våre 26,642-installatører i den gitte kategorien.

Se også:Prisene
33,101 registrerte fagfolk
88,674 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor bestiller du en ekspert for å installere dusjer gjennom Wilio?
Du vil gjerne forbedre hjemmet ditt, men er du redd for tid og teknisk krevende installasjon? Ikke fortvil. Wilio Portal vil hjelpe deg med å finne en dusj installasjon ekspert raskt, enkelt og i gode priser. Våre leverandører gir deg installasjonen for å gi anbefalinger fra andre eiere for å gjøre din nye dusjknight til å bruke det beste. Vil du søke etter leverandøren akkurat nå? Det fungerer som følger: Start med å klikke på "Enter forespørsel" -knappen og fyll ut skjemaet. Vennligst oppgi ønsket dato og andre detaljer som modellen til dusjen. Onedlho vil vise deg bud samt kundevurdering. Når du finner et bud, er du nøkler for å bekrefte din begrep, og vår leverandør begynner å forberede deg for deg. Alt som trengs for å installere dine nye dusjer, ta alltid med våre eksperter. Så du trenger ikke å bekymre deg hvis du ved et uhell savner noen verktøy. Bare vis denne tjenesteleverandøren hvor det er et sted for din nye dusj og et nytt hjørne det blir tid.
Kan jeg installere min dusj selv?
Hvis du installerer en helt ny dusj enhet, trenger du en sertifisert installatør eller en elektriker som kjenner disse enhetene og passende beslag. Det beste valget er alltid en spesialist / rørlegger som garanterer sikker installasjon av armatur- og elektroniske enheter.
Hvem kan gi meg en dusj?
Det kan gjøre enten en sertifisert rørlegger - og bare finne Wilio. De vil hjelpe deg med installasjon, innovasjon eller kontroll av utstyr og sørge for at dusjen fungerer riktig.
Hvordan kan jeg finne denne tjenesteleverandøren?
For å finne en ekspert på å installere et dusjkabinett, klikk på "Enter forespørsel" -knappen og fyll ut skjemaet. I noen minutter får du en oversikt over leverandører i nærheten av deg og dusjen din vil være klar til bruk.
Hva trenger jeg å installere et dusjhjørne?
For å berike din moderne dusj, vil du først og fremst være nødvendig for å levere vann med tilstrekkelig sterkt press. Det er også viktig å være en pumpe som skal være lokalisert i nærheten av vanntanken, et vannrør, et varmtvannsreservoar, elektrisk forsyning og avløp. Den elektroniske dusjen krever også en blandingsventil og termostatisk kontroll som du vil kunne sette vanntemperaturen.
Tjenester
Hva inkluderer en dusjinstallasjonstjeneste?
Leverandørene av denne tjenesten fra Wilio kan installere splitter nye dusjer, men erstatter også gamle enheter. Mange leverandører har et installatør eller elektriker sertifikat. Før du åpner dem gjennom døren, vil Wilio sjekke sin kompetanse og kvalifikasjoner for å beskytte husstanden din før mulige farer. Selv om detaljene kan variere, finner du informasjon nedenfor for å forvente fra vanlig dusjinstallasjon:
Verktøy og utstyr
Hvis du skriver inn en bestilling til en av våre Wilio-leverandører, trenger du ikke å ha et arbeidssett for å utføre arbeid. De kommer med dine egne verktøy, blant annet med en bore, rørformet kutter og øvelser til murverket. Hvis dette vil være nødvendig for å kjøpe noen ekstra verktøy selv. Hvis du vil spare tid, anbefaler vi at du gir tjenesteleverandøren til å spesifisere hvilken dusj som kan være. Dette hjelper dem med å forberede deg nødvendig med verktøy for denne jobben.
Installere dusjen kitchy
Installere dusjen begynner å bestemme posisjonen der den nye enheten må stå. Det er også nødvendig å indikere ønsket høyde for å være et dusjhode, spesielt hvis du har barn eller hvis noen er spesielt høy eller lav. Vår ekspert vil da vurdere om vannforsyningen er tilstrekkelig for den nye enheten (vanligvis hovedvannsforsyningen med en 15 mm diameter pipe). Det markerer deretter åpningene i veggen og driller åpningen av dusjhodeforbindelsen med hovedventilen, kutter røret og setter det inn i en boretåpning, trykk og T-felles vedlegg og veggdusj. Til slutt, lederne med enheten og kontrollerer at dusjen fungerer som den skal. Så bare bare nok til å teste dusjen selv og nyte fordelene med en moderne dusj.