Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Baldakin

Ser du etter en krisesenterbygger? Vi har 27,635 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,144 registrerte fagfolk
88,873 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Baldakin

Trenger du krisesenter? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen fokus, design og konstruksjon av tilfluktsrom. Prisen på lysthus og pergolaer avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenester: transportkostnader, gravearbeid og verktøy levert av en av våre 27,634 snekkere i kategorien

Se også:Prisene
33,144 registrerte fagfolk
88,873 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Tjenester
Hva inkluderer montering og reparasjonstjenester ly?
Disse tjenestene inkluderer alt som trengs for å bygge et nytt eksternt ly i hagen eller gården eller reparasjonen av et eksisterende ly. Våre leverandører kan vurdere om reparasjonen er mulig og fordelaktig eller eller om det ikke er et bedre ly å fjerne og avhende det for å frigjøre et nytt sted. På vår portal finner du leverandører for å hjelpe deg med å bygge et nytt ly og gjenopprette gammelt.
Vurdering og reparasjon av ly
Denne tjenesten er et billig alternativ som må vurderes før den gamle lyskassen. Våre leverandør kan se ditt ly og se om og hvilke reparasjoner som trengs. Hvis konstruksjonen krever enklere reparasjoner, f.eks. Takreparasjon, leverandør vil forplikte deg med anbefalte reparasjoner og nødvendige materialer. Hvis disse materialene er tilgjengelige, vil de gjøre de nødvendige reparasjonene og lyet vil være mer motstandsdyktige mot fremtidig skade.
Demontering og avhending av et gammelt ly
Hvis lyet ikke lenger er levedyktig og ikke vil hjelpe ham eller reparere, kan leverandøren også foreslå muligheten for demontering og avhending. Dette alternativet er godt å velge om du bestemte deg for å bygge et nytt ly. Leverandøren demonteres og avhendes av et gammelt ly og etterlater grunnlaget for en ny. Det kan også fjerne baser hvis du vil plassere et nytt husly andre steder, eller hvis de allerede er i ubrukelig tilstand. Vegger, dører, isolasjon og andre rester fjernes fra plottet og lagres i avfallskurver for avhending.
Installasjon av nytt ly
Du har flere alternativer for å reparere et ly, da det kan bli renovert. Men du vil bygge et hus helt fra begynnelsen? Angi spesifikt hva slags ly du er interessert i. Montert ly er enkelt å samle seg og mindre kostbart, unontached krever mer tid, verktøy, utstyr og byggere med kvalifikasjoner og kadaver innen snekker og konstruksjon.
Siste endringer
Noen tilbydere kan tilby tilleggstjeneste for attraktive, og fullføre ditt prefabrikkerte ly. Hva med den nye frakken eller terrengbehandlingen i omgivelsene? På Wilio finner du eksperter på alt!
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor leie en mester for å bygge et ly / lysthus via Wilio?
Har du en gammel, skadet husly / bower du trenger å renovere? Ønsker du å designe en helt ny hage Gazebo med original design? På Wilio finner du mestere som møter alle dine ønsker. Bestill denne tjenesten med oss ​​er økonomisk fordelaktig, tidsbesparende og komfortabel. Reparasjon av ly, inkludert montering og konstruksjon, er en utfordrende oppgave. Imidlertid vil Wilio hjelpe deg med å finne en praktisk kutila som kan fikse eller bygge et ly i en rimelig tidsramme, og du kan fokusere på alt annet. Skriv inn etterspørselen etter vår plattform og la arbeidet på en av våre leverandører. Etterspørselen, vennligst oppgi alle detaljer som typen ly, din adresse og ideell tidsramme. Leverandører vil kontakte deg gratis og begynne å jobbe umiddelbart etter avtalt. Start med reparasjon eller konstruksjon av drømmen din akkurat nå, og bruk Wilio!
Hva er fordelene med å bestille leverandør å montere og reparere ly?
Hvis du bestemmer deg for å bestille leverandøren, trenger du ikke å bruke tiden til å utføre denne krevende oppgaven. Du kan planlegge andre aktiviteter og unngå problemer med å løfte tunge gjenstander og risiko for skader som kan oppstå ved bruk av verktøy.
Trenger jeg å gi mine verktøy og utstyr for å installere og reparere et ly?
Å gi verktøy og utstyr er ikke obligatorisk. Leverandører kommer ofte med sine verktøy og utstyr for å utføre en gitt tjeneste, og alt du må levere dem til å reparere materiale, montering eller konstruksjon. Men hvis du har noen verktøy eller spesialutstyr som kan gjøre jobben enklere, kan du låne dem med leverandører.
Hvor lang tid tar det montering eller reparasjon av ly?
Tiden som trengs for å utføre disse tjenestene, avhenger av arten og kompleksiteten til arbeidet. Hvis ditt ly krever mindre reparasjoner, er det mulig å være nok for en dag. Hvis dette er mer komplisert forsamling, vil leverandøren din trenge en minimum uke.
Kan en leverandør hjelpe meg med montering og reparasjon av ly?
Ja, hvis du trenger hjelp med montering, reparasjon eller bygghytte, kan du ansette en av våre leverandører for å hjelpe. Hvis du gjør forretninger og selger disse tjenestene, kan du også leie våre leverandører når som helst når du trenger smarte hender. Angi alltid hvilket arbeid fra leverandøren du trenger.
Hvorfor er en viktig reparasjon av ly?
Nedskrivningen av lyet Dets manglende vedlikehold representerer fremtidige løsninger. Hageverktøy og utstyr som er lagret i dårlig vedlikeholdt ly, avskrives ofte for insekter og gnagere som slike ly blir ofte hjemme.
Kan jeg fikse lyet alene?
Ja, du kan også fikse ditt ly, men gjør det bare hvis du har de nødvendige ferdighetene, erfaringene og verktøyene. Implementering av reparasjoner ly er ok hvis de er mindre og kan gjøres innen en dag, og før de kommer regnet og forstyrrer arbeidet ditt. Hvis arbeidet ditt virker for vanskelig eller du ikke har tid, anbefaler vi at du ansetter en av våre leverandører.