Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Rørlegger

Ser du etter en rørlegger eller et vannverk? Vi har 28,798 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,160 registrerte fagfolk
88,954 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Rørlegger

Trenger du en tjeneste fra faget vannverk, rørleggere? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen utskifting av vasker og kraner, rensing av tette kloakk, komplett varmearbeid, reparasjoner og montering av toaletter. Prisen på rørleggere avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenestene: tilkobling av oppvaskmaskiner og vaskemaskiner, utskifting av radiatorer og ventiler, nødtjeneste levert av et av våre 28,798 vannverk i den gitte kategorien

Se også:Prisene
33,160 registrerte fagfolk
88,954 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
ProvidersMer enn 28,798 fagfolk i din nærhet
profile image

Sanitær og Varmevakta AS

selskap
4,8
Rørlegger

Sanitær og Varmevakta AS er en sertifisert rørleggerbedrift som tar på seg små og store rørleggeroppdrag i Oslo og Akershus for privat- og bedriftsmarkedet.

Verifisert
Sertifisert
Topp profesjonell
Kom i gang
profile image

H & H Rør AS

selskap
4,8
Rørlegger

Rørleggerkjede med over 400 bedrifter i hele Norge. Kjente merkevarer - konkurransedyktige priser.

Verifisert
Sertifisert
Topp profesjonell
Kom i gang
profile image

Oslo Rørservice As

selskap
4,5
Rørlegger

Oslo Rørservice er en rørleggerbedrift i Oslo sentrum. Vi tilbyr alt av rørleggertjenester innen service, nybygg og rehabilitering for bedrifter og private.

Verifisert
Sertifisert
Topp profesjonell
Kom i gang
profile image

Noir Rørleggerservice AS

selskap
4,4
Rørlegger

Vi tilbyr og utfører VVS arbeidene raskt og profesjonelt. Vi utfører arbeidene etter avtale med kunde og arbeidene vil alltid bli utført etter avtalt tid.

Verifisert
Sertifisert
Topp profesjonell
Kom i gang
profile image

Hurum Rør AS

selskap
4,7
Rørlegger

På utkikk etter rørlegger på Sætre? Hos Hurum Rør AS hjelper vi deg med alt fra befaring og oppussing til installasjon av varmepumpe, gulvvarme og mye mer.

Verifisert
Sertifisert
Topp profesjonell
Kom i gang
Vis mer
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor bestiller du en lokal installatør via Wilio?
Leter du etter en pålitelig og best vurdert rørlegger i nærheten av deg? Finn det slik at det vil hjelpe deg med verk som rengjøringsknappede avløp eller reparasjon av gass- eller varmtvannssystemer. Ikke smil inn i slike gjerninger og gi den til fagfolk. Du vil spare ikke bare tiden, men også nerver og til slutt og penger. Det beste stedet å finne installatører i nærheten av meg er Wilio. Vi gjør det enkelt for søket etter lisensierte VVS-fagfolk å få utmerket service som samsvarer med budsjettet ditt. La det være enkel unblocking eller stor installasjon, det er ikke for stor eller liten oppgave (eller for mye nødsituasjon) at en av våre installatører ikke ville utvikle seg.
Hvilke tjenester gir installatørene?
Mange huseiere og praktiske innenlandske mestere kan håndtere små reparasjoner, blokker og utskifting av kraner eller dusjhoder. Men hvis arbeidet krever tilgang til kloakk, jordrør eller inkluderer strøm eller gass, er det viktig å nå spesialister. Installatører bidrar til å vedlikeholde, installere og reparere vann- og kloakktjenester.
Hvordan velge den beste installatøren?
Det første trinnet i å velge installatøren er å sørge for at rørleggeren er kvalifisert, lisensiert og forsikret. Den beste måten å finne topp rørlegger i nabolaget ditt, sjekker anmeldelser og vurderinger av tilgjengelige installatører på Wilio. Fokus på deres arbeidsresultater, renslighet av omgivelsene på jobben og gi praktiske råd.
Installer Ingen lisens er ikke riktig rørlegger
Husk at for begge valg, at profesjonelle og kvalifiserte installatører er de som har en profesjonell studie og tester som fikk lisens. Kun lisensinstallasjoner kan utstede samsvarsbevis, arbeid uten tilsyn og gi et komplett utvalg av rørleggerarbeid.
Hvordan få gratis tilbud fra installatøren?
Takket være Wilio tilbyr oppkjøpet av VVS enkel og rask, bare skriv inn det du leter etter, og begynn å motta gratis tilbud fra lokale installatører innen få minutter. Da trenger du bare å sammenligne budene og velge den beste kandidaten til oppgaven din.
Hvor mye koster rørleggerarbeidet?
VVS-kostnadene avhenger av kompleksiteten i arbeidet som rørleggeren må gjøres.
Tjenester
Hva inkluderer VVS-tjenester?
Rørleggeren diagnostiserer eventuelle problemer, fikser dem på høyeste nivå og bestiller deg. Den nøyaktige prosessen og inkluderingen vil imidlertid avhenge av typen VVS-tjenester du trenger. Vi valgte de mest.
Installere rør.
Hvis du bygger et nytt kjøkken, et bad eller du kjøpte en oppvaskmaskin, trenger du profesjonell hjelp fra installatøren for å koble rørledningen. Se plass og eksisterende innstillinger, og bruk deretter de riktige verktøyene, rørene og utstyret for å sikre at alt er tilkoblet og jobbet uten problemer. Det vil hjelpe deg med å installere vannrør, installere batterier, nye dusjhoder og lignende.
Reparasjon av lekkasjer
En av de vanligste problemene som er forbundet med vannrør, lekker dusjer og kraner. Ikke bare er den konstante dryppet veldig ubehagelig og irriterende, men kan føre til å kaste bort med vann og overdreven avgifter for henne. Din rørlegger vil sjekke situasjonen og deretter slå av vannet for å løse problemet. Korrigerer alle problemsteder og installerer nye deler.
Reparasjon og installasjon av varmtvannssystem
Det er ikke noe verre enn å bruke alt varmt vann beregnet for dusjing, vask eller vasking. Finn en installasjonsprogram i nærheten for å hjelpe deg med å fikse eller oppgradere kjelen din. Eller bestil en standard gass VVS-tjeneste for å sikre at den fungerer som den har. VVS-teknikker vil vurdere og anbefale eventuelle rettelser, og delene dine vil fikse eller erstatte dem for å være alle igjen funksjonelle.
Reparasjonsreparasjoner
Rør i huset ditt eller panelet er avgjørende for ferskvannsforsyning og avløpsvann. Hvis du tror du har et problem med et rør, er det viktig å søke etter nær din lokale installatør og å ringe det for å reparere rør fra PVC for å minimere skade. Hvis rørene er eksponert, kan rørleggeren koble fra alle vannforbindelser og deretter slettes og erstattes den skadede delen. Det vil bruke lim av høy kvalitet og sel for å sikre at leddene ikke beveger seg eller svetter.
Blokkerte avløp og toaletter
Blokkerte avløp og toaletter forårsaker ikke bare en ubehagelig lukt, men de kan også flyte og forårsake forskjellige helseproblemer. Hvis du prøvde å rengjøre blokaden selv, men ikke lykkes, er det nødvendig å ringe installatøren. Den bruker mer avanserte (og kraftigere) verktøy for å rengjøre selv den fjerneste utslipp og toalett blokkering uten å skade rørene og beslagene dine.