Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Videograf

Leter du etter en fotograf eller kameramann? Vi har 3,073 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,144 registrerte fagfolk
88,873 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Videograf

Trenger du en tjeneste innen fotograf, video? Wilio vil hjelpe deg med å finne kvalitetseksperter innen profesjonell fotografering, videoopptak, postproduksjon, redigering. Prisen på bilde- og videoskapere avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenestene: fraktkostnader, innlemmelse av tilleggskrav gitt av en av våre 3,073 fotografer i kategorien.

Se også:Prisene
33,144 registrerte fagfolk
88,873 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor leie bilder gjennom Wilio?
Lei nærmeste kommersielle fotograf på Wilio er mer komfortabel og mer fleksibel for budsjettet ditt. Du kan spare på jakt etter en profesjonell fotograf som gir deg de beste resultatene når du tar produktene dine. Noen av våre lokale kommersielle fotografer har omfattende portefølje, ferdigheter og erfaring og omdømme av utmerket arbeid. De har til og med evalueringer og vurderinger som viser det. I tillegg til nesten umiddelbart vil du sørge for at kvaliteten og leie fagfolk, du vil også spare vår innsats med å surfe på flere nettsteder eller nettsteder. Du trenger ikke å ringe for travle tall eller delta på ulike kontorer og byråer for å planlegge en avtale. Bare gjør hvis du publiserer din etterspørsel på vår plattform. Dermed gir du en oversikt over produktene dine, en tidsplan og et budsjett, antall bilder du trenger, størrelse, kvalitet og oppløsning, plasseringer og alle andre viktige detaljer. Fotografer kan gi deg et gratis tilbud for deres tjenester. Så snart vi er enige om prisen, kan du begynne med samarbeidet. Bestill fotografen din i dag og vær klar for alle lys, kamera og handling!
Hvilke fordeler bringer når du er over Wilio Najme Photographer på et kommersielt bilde?
Utleie av kommersielle fotografer fra Wilio tilbyr mange fordeler. For nybegynnere er det mer behagelig og kan spare det tid og penger. Hvis du vil finne den rette fotografen, trenger du ikke å omgå byen eller bla gjennom noen få nettsteder. Send en etterspørsel og lokale profesjonelle fotografer til deg alene. Du kan velge mellom en gruppe erfarne fotografer som er verifisert og pålitelige mange merker og kreative individer.
Må jeg gi mine egne verktøy eller utstyr for din kommersielle fotograf?
Nei, du er ikke pålagt å levere instrumenter eller utstyr. Å høre et fotografi har sine egne DSLR digitale kameraer, linser, lys og andre ting som kjenner godt og er klare til bruk. Du kan trenge et stikkontakt for å lade batteriene, laptop og kamera. Du må imidlertid kunngjøre at du godtar at produktene til filming eller fotografering, rekvisitter, objekter i garderobe og modeller vil bli brukt utelukkende for fotografering eller skyting.
Hvor lang tid tar det et kommersielt bilde?
Standard praksis er å ta bilder av en hele dagen. Hvis det er en utendørs fotografering eller for å oppnå spesifikke lysforhold, trenger flere dager. Selv den mest synlige kommersielle fotografien tar en dag, og hvis du spør en retusjer eller redigering, blir arbeidet utvidet på dagen. Vurder hvilke tjenester du trenger og hvor mange bilder du vil, fordi det vil påvirke antall dager med fotografering eller skyting.
Kan Wilio for å hjelpe meg med mitt eget kommersielle fotografi?
Kan Wilio for å hjelpe meg med mitt eget kommersielle fotografi? Noen profesjonelle fotografer kan godta å jobbe som assistenter. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke kan være lønnsomt for deg på grunn av den hastigheten de vanligvis belaster. Det kan også være vanskelig for fotografer med mange års erfaring som jobbet hardt for å bygge din kommersielle fotoportefølje for å vurdere denne typen arbeid.
Kan en fotograf fra Wiliio hjelpe meg med å redigere og retusjere bilder?
Spellene kan skje i fotoredigering, men hvis du ikke er profesjonell, kan det være tidkrevende. Photo Editor kan hjelpe med å trekke bilder fra bildet ditt, beautify dine familiefotografier med Photoshop eller lage en mestring av mesterverket med de riktige belysningsjusteringer. Profesjonelle fotografer bruker programmer som Photoshop og Lightroom for å lage bilder av bildet ditt enda bedre.
Tjenester
Hva inkluderer kommersielle fotograferingstjenester?
De kan inkludere en rekke tjenester for markedsføringskampanjer, inkludert matskyting, motefotografer, redigering og retusjering av bilder, produktfotografer, fotografer og modelltjenester.
Fotografi av mat
Vellykkede matvarer bruker varme bilder av måltidene til menyen, brosjyrene, nettsiden eller måltidene. Som kvalitetsbilder kan du også ha for din matvirksomhet med fotograf Wilio! Din Wilio Photographer kan ta et bilde av maten i riktig vinkel, bruk triks for belysning og matstilen for å skille seg ut og se bedre ut. Behandle menyen, nettsteder, e-shop, brosjyre, trykte annonser eller annen applikasjonsforbedring om matvarer som smaker og flotte utseende.
Motefotografi
Enten du er en mote student, starter designer eller starter fasjonable mark eller e-shop selger klær, trenger du gode skudd av design og sluttprodukter. Brann en erfaren motefotograf, som fanger det beste av moteprodukter til de minste detaljene, enten det er klærlinjen, smykker eller mote tilbehør. Vårt motefotografi ser de beste bildene av mote design og produkter, slik at du kan ha flotte bilder som fortjener redaksjonell spredning, designporteføljer, kataloger, innholdswebsider av e-handel, innholdsblogger nettsteder og mer.
Redigering, retuser og fotografer som håndterer
Små detaljer eller feil kan ødelegge det perfekte bildet. Du kan se flekken fra støv på din vakre juvel. Fargene på produktet ditt kan ikke skille seg ut på grunn av bruken av feil filter. Dette er en situasjon der de kommer til en rekke retusjering, redigering og håndtering av fotografier. Som en frittstående tjeneste fra profesjonelle fotografer, kan Retouchers, redaktører og eksperter i fotoredigeringsprogramvaren redigere eller manipulere bilder og korrigere og redigere dem i henhold til dine behov.
Produktfotografer
Profesjonell produktfotograf kan markere visuelle elementer slik at produktene dine skiller seg ut. Fotografiske produkter vet å finne de beste vinklene og belyser produktene dine slik at de ser mer attraktive ut. La steinene på smykkene dine glitrende. Behandle bilen din. Understreke kjøttets godhet i hamburgeren din. Vi kan koble deg med mange eksperter på Wilio, inkludert spesialister på kommersiell bil eller kommersielt bilde av smykker.
Modeller.
Hvis du vil at produktet ditt skal ha et menneskelig element, kan du også leie modeller og modeller sammen med et kommersielt fotografi. Fordelen med denne prosedyren gjennom Wilio er at du ikke trenger å kaste bort tid med å kontakte agenter eller organisere intervjuer med et utvalg av egnede modeller.
Skyting ved spesielle anledninger
Profesjonelt bilde er også god nok til spesielle muligheter som bryllup, fester og arrangementer. Fotografen du velger med deg på forhånd, diskuterer innganger og utganger av hendelsen for å sikre at de er på rett sted til rett tid. De vil forberede seg før gjestene kommer og fanger alle viktige øyeblikk som du vil kunne nyte dagen din.
Portrett bilde
Trenger du å finne en familie eller barndomsfotograf i umiddelbar nærhet? Portrettene kan bli sjeldne minner som viser hvordan folk endret seg over tid og vokste - og kan skape fantastiske familie gaver. Du kan til og med finne en erfaren dyrefotograf som fanger portretter av kjæledyrene dine eller inkluderer dem i et familiefoto. Din portrettfotograf vil sikre at de alle står og tydelig synlig og vil da lage profesjonelle skudd.
Mote og produktfotografering
Spesialisert motefotograf eller produktfotograf kan hjelpe med riktig belysning, kamera og know-how. Det vil bidra til å redigere bildene dine for å stikke ut fra mengden, utvide sporingen og solgte flere produkter.
Skyting med drones.
Luftfotografering har brakt en revolusjon i fotografering og videoopptak - i disse dager kan du få fantastiske gruppebilder, eiendomsskudd og luftfartsbilder nesten alt. Enten du er i fast eiendom, konstruksjon eller turisme eller planlegger et bryllup, bruker en profesjonell fotograf et høy kvalitet Drona-kamera for profesjonell fangst av perfekt luftfart.