Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Frakt Av Ting

Leter du etter en materialbærer? Vi har 19,234 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,148 registrerte fagfolk
88,896 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Frakt Av Ting

Trenger du en materialtransporttjeneste? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen transport av byggematerialer, møbler og overdimensjonerte varer. Prisen på transport avhenger vanligvis av omfanget av tjenestene. Se mer informasjon om tjenester: slepeutstyr, strammebelte, lasting og lossing av varer levert av en av våre 19,234 transportører i den gitte kategorien.

Se også:Prisene
33,148 registrerte fagfolk
88,896 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor bestille levering i ditt nabolag via Wilio?
Trenger du å bestille leveringstjenester, slik at du enkelt kan transportere pakker, dokumenter, brosjyrer, møbler eller byggematerialer? Spar tid og la leveransen til oss - dusjer til transport og transport for å tilpasse tidsplanen din og levert alt til rett tid til rett sted. Leveringstjenester Du kan enkelt bestille gjennom Wilio. Med erfarne drivere som er klare til å ta over og umiddelbart levere til forsendelse, kan du organisere enkelt. Denne metoden er absolutt den mest komfortable og enkleste.
Hva gjør van driveren?
Driverforsyninger Dine varer vil hente og sikre sin sikre levering til et forhåndsbestemt sted. De fleste drivere håndteres ved hjelp av både forsyninger og større lastebiler eller lastebiler som gir deg nok plass til å levere større forsendelser eller større varer.
Hvorfor bestiller du post- eller forsendelsestjenester via Wilio?
Wilio levering er komfortabelt og rimelig. Takket være de lave last- og kontrollkostnadene, kan du bestille, og når varene vil bli levert til, kan du være sikker på at du får den beste servicen for en superpris.
Hvilke henting og leveringstjenester brukes de mest?
De vanligste tjenestene inkluderer byggemateriale, store møbler og husholdningsapparater.
Hvordan vil ledningen leveres til å oppføre seg til bestillingen min?
Vandriveren vil bli behandlet med bestillingen nøye, slik at skjøre gjenstander er riktig pakket og beskyttet og forblir i vertikal stilling om nødvendig.
Hvor lang tid tar det levering?
Noen selskaper tilbyr levering samme dag som du bestiller varene, så du vil få varene dine hjemme i noen timer. Men hvis leveransen foregår utdanning eller du vil bestille i en periode / dato, kan leveransen av sendingen din ta lengre tid.
Hvor mye vil leveransen koste deg?
Plukking og leveringskostnader vil avhenge av avstanden som chauffør må passere og mengden av transportert materiale. Prisen varierer også avhengig av typen varer, i henhold til deres størrelser og leveringstid. Disse kriteriene bestemmer om leveransen vil koste mer eller mindre.
Trenger jeg en spesiell kortlevering?
Ved bestemte transporttyper trenger transportøren ikke å oppdage ethvert spesialkort eller levering av varer. Betingelsene kan variere avhengig av type varer. Før du aksepterer at du ikke vil glemme å forsikre deg om at den valgte leverandøren eier den aktuelle lisensen og har også nødvendig gods forsikring.
Tjenester
Hva inkluderer pickup og leveringstjeneste?
Du kan leie en henting og leveringstjeneste til nesten alt. Les hva du kan bestille for denne tjenesten:
Møbler og apparatets levering
Trenger du å levere et stort møbel, apparater eller andre husholdningsvarer? Har du ikke en varebil, lastebil eller tilhenger? Lei en leveringstjeneste med et større kjøretøy som gjør at sjåføren overfører varene fra hjemmet eller beveger seg til et nytt hjem. Van-driveren vil sjekke detaljene som antall elementer du trenger for å flytte, størrelsen på varer og mulig sårbarhet. Møbler levering kan også være varer fra populære butikker som IKEA. Bare kunngjøre føreren leverer hva og hvor du vil plukke opp og gjøre ordninger som passer deg.
Levering av pakker og flygeblad
Tillat pakkene dine til bedriften din og spar penger på kurertilbud. Hvis du trenger å levere forsendelsen i en bestemt tid, bare si. Leverandører liker å gi deg denne tjenesten. Den er ideell for bursdag hvor andre gaver. Føreren vil sjekke pakken, finner eller ved et uhell ikke skjøre, og i så fall vil det håndtere ham med den karakteristiske oppmerksomheten. Om rettidig levering vil også ta vare på. Du kan søke om distribusjon av flygeblad og deres kataloglevering for å støtte lokal virksomhet. For å organisere en distribusjon for forretningsfremmende kampanje, må distributøren din vite antall brosjyrer eller kataloger, hvor du vil levere dem og leveringstid.