Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Legge Gulv

Leter du etter en utlegger for å legge eller erstatte et gulv? Vi har 29,680 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,159 registrerte fagfolk
88,946 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Legge Gulv

Trenger du legging eller bytte av gulv? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter for oppmåling, fjerning av originalt gulv, avretting av overflaten, legging av nytt gulv. Prisen på legging og utskifting av asfaltering avhenger vanligvis av tjenestespekteret. Se mer informasjon om tjenester: utjevning, tetningsmasse, pakning og strips levert av en av våre 29,680-matere i kategorien.

Se også:Prisene
33,159 registrerte fagfolk
88,946 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor søke gulvekspert på Wilio?
Trenger du å legge gulvet eller erstatte det for en ny? På Wilio finner du eksperter til forskjellige typer gulv og overflater, inkludert tre, laminat, linoleum, fliser, betong, epoksy og andre. Enten du trenger gulvet for ditt hjem, kontor eller forretningsrom, finner du en profesjonell som vil gi deg råd om en løsning som passer dine behov, budsjett og se bra ut. Wilio vil hjelpe deg ikke bare å finne en ekspert som gjør en valgt gulvkvalitet, men også for å redde budene fra de best karakteriserte mestere til å legge gulv fra omgivelsene dine.
Hvilke tjenester gjør gulvlaget for meg?
Ofte er det fjerning av gamle etasjer og legger nye etasjer. Som en del av dette arbeidet, kan forbrukeren, om nødvendig balansere det underliggende laget av gulv, installere termisk isolasjon, vanntetting og deretter erstatte gulvet for den nye.
Hvilke materialer brukes ofte til gulv?
De vanligste indre gulvmaterialene inkluderer laminat flytende gulv, fliser, tepper, tre parkett, vinyl, kork eller woodoplast og stein som utvendige løsninger.
Hvordan kan jeg få gratis gulvbelegg?
Wilio lar deg enkelt få og sammenligne ulike bud for å legge gulvet. Bare skriv inn etterspørselen der du må gjøre, og begynn å motta gratis tilbud fra lokale gulvprofessorer om noen få minutter. Så bare sammenlign menyene og velg menyen som passer deg.
Hvilke verktøy og utstyr bruker de gulvlag?
Verktøyene og utstyret som brukes til å installere gulvet, varierer avhengig av type gulv, men oftest er det en hammer, meter, stempelplate, drill, sag, kutter, kritt, åndsnivå og laser radiator.
Hvor mye koster gulvet?
Den nøyaktige prisen vil avhenge av størrelsen på gulvet, typen gulv og kompleksitet og tidsproblemer i oppgaven. Prisen kan også påvirke om det er en beholder i nærheten eller må komme fra en større avstand.
Hvorfor skal jeg ansette Master fra Wilio og ikke en bedrift?
En fagmann på området kan bedre tilpasse dine behov og tidsalternativer. I tillegg velger du fra flere bud på Wilio, så du kjenner en kvalitetsjobb til en fornuftig pris. I tillegg kan du bestemme hvor du kjøper materialer som du kan spare enda mer.
Råd og tips
God oppgave er grunnlaget Det er mange typer gulv. Skriv for å gå inn i den mest nøyaktige beskrivelsen Hvilke typer gulv vil bli vurdert, og i hvilken grad det er hva den nåværende tilstanden på gulvet er å forstå nøyaktig hva ideen din er. Sjekk etter realisering For å være sikker på at alle arbeider har blitt gjort kvalitet, kontroller arbeidet i løpet av kurset så vel som etter at det fullføres det. Budsjett og tid Ikke glem å legge til dine krav til gjennomføring av implementering. Hvis du har et bestemt budsjett som må følges, vær oppmerksom på at tjenesteleverandøren allerede er i begynnelsen.
Hvilke typer gulv kan jeg velge?
Betonggulv En fagmann på området som måles på betonggulv, kan spyle nye betonggulv, eller endre utseendet på eksisterende gulv ved å polere betong- og epoksybelegg for å levere fargen og strukturen. Avhengig av hva som må gjøres, kan det fungere med betong, mikser, sliping og polsk på gulvet eller epoksy. Wooden Floating Gulv og Parkett Flytende gulv har mange fordeler, og du kan velge mellom et bredt spekter av stiler, kan dessuten være relativt lett hvis det er skade på ett bord. Miljø eller spesifikke alternativer som også er tilgjengelige. Våt motstandsdyktig bambusgulv eller kork. Det er også mulig å installere lydisolasjonen for å redusere støyen. Etter installasjon kan flytende gulv enkelt vedlikeholdes. Avhengig av den spesielle gulvtypen, er det mulig å bare oppbevare det på en flat overflate eller limt for høyere stabilitet og lavere avansert støy. Gledelig teppe. Den gamle teppet må fjernes når du installerer tepper. Fjernelsen av tepper kan være støvete og utfordrende, så mesteren vil bruke crounders til å klandre teppe og kniver for å kutte teppe. Hvis isolasjonen er i god stand (eller ikke er nødvendig) kan du legge en ny teppe direkte på den. Det skyver godt teppet i kantene og hjørnene i rommet og gni overflødig materiale. Flislagt gulv Fliser er populære hovedsakelig på badet og kjøkkenet fordi de bare er opprettholdt rent. Før du installerer flisene, må det eksisterende gulvet fjernes først. Da er det nødvendig å balansere overflaten. Etter å ha plassert flisene og herding av limet, påføres en fugemasse eller tetningsmiddel på leddene mellom fliser for å danne en vanntett, ikke-tørr overflate. Laminat, vinyl og linoleum Når du installerer en vinylgulv, begynner linoleum eller laminat med fjerning av gamle gulvbelegg og vanlige plater. Laminatgulvet er vanligvis enkelt å fjerne, men avhengig av de anvendte limene kan det kreve kjemiske løsningsmidler. Etter rengjøring av overflaten er gulvene justert og tilberedt med den nødvendige underlaget og isolasjonen. Gulvet er plassert at den går fra hjørnet av den lengste døren, og det er viktig at ingen utflukter og at målgulvet er glatt og lik.
Hva slags arbeid gjør gulvet legging del?
Forberedelse av gulvflate for installasjon
Før du installerer en ny etasje, må du forberede gulvflaten for å installere eller reparere den. Noen ganger er det nødvendig å fjerne det forrige gulvmaterialet, mens du rengjør restene i forrige gulv, skrape, slip og kompensere ulikheter. For å skape en ren og jevn overflate, kan det være nødvendig å fylle tetningsmassens sprekker, sement eller bruke det lave gulvet i rommet.
Måling, skjæring og blanding av gulvmaterialer
Når du legger gulvet, er det nødvendig å korrekt estimere mengden, måle og kutte gulvmaterialer som passer til den angitte gulvinstallasjonsplanen. Om nødvendig bør bruk av lim blandes og jevnt påføres substratet for å være et nytt gulv som er lagt utover. Hvis det asfalterte gulvet er nødvendig for å nevne riktig mørtel som trengs for å installere fliser. Spesifikke gulvprosedyrer er for eksempel nødvendig når du installerer elektriske oppvarmingsfolier eller varmtvanns gulvvarme, eller ved bruk av vanntetting.
Opprette det ønskede mønsteret
For riktig installasjon av det nye gulvet, er det ofte nødvendig å indikere fordelingen av forskjellige mønstre, for å tegne styrelinjer og akser. Først da er det mulig å legge gulvet slik at de enkelte fliser eller brett danner det ønskede mønsteret.
Installere ny gulv
Tepper, linoleum, laminat, tre, betong og fliser brukes når det nye gulvet er vist. Gulvlagene i tillegg til disse materialene bruker andre elementer og materialer som tetningsmidler, nivelisering, lim, isolerende folier, groutforhold, silikoner og sokkler.
Overflate modifikasjon gulv
Når gulvet er lagt av master, vil du sørge for at det ikke er bobler eller andre feil. Hvis gulvtypen krever gulvet komplett ved å fylle leddet med tmel eller sement. Det kan også gjøre ytterligere finish ved hjelp av grinders, lakk, oljer og gulvvoks.
DemonstrasjonDemonstrasjoner av våre leverandører realiseringer
profile image
Legge Gulv
Kenneth R.
profile image
Legge Gulv
Eirik Q.
profile image
Legge Gulv
Petter O.
profile image
Legge Gulv
Tommy U.
profile image
Legge Gulv
Simen K.
profile image
Legge Gulv
Robert K.