Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Oppussing Kjøkken

Leter du etter en tømrer til å pusse opp kjøkkenet ditt? Vi har 25,864 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,143 registrerte fagfolk
88,866 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Oppussing Kjøkken

Trenger du en tjeneste innen kjøkkenoppussing? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen fjerning av original kjøkkenenhet, produksjon og montering av ny kjøkkenenhet, tilkobling av hvitevarer, installasjonsarbeid og maling. Prisen på en ombygging av kjøkkenet avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenester: innsamling av avfall, kjøp av apparater, elektrisitets- og gassinspeksjoner levert av en av våre 25,864-byggere i kategorien

Se også:Prisene
33,143 registrerte fagfolk
88,866 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor reserverer du rekonstruksjonen av kjøkkenet gjennom Wilio?
De fleste familier tar over kjøkkenet ditt eller trenger å oppdatere kjøkkenet hver 10 - 15 år gammel. Så hvis du føler at kjøkkenet ditt trenger en endring, kan det være tid å renovere kjøkkenet. Profesjonell kjøkken Renovator vil utføre gjenoppbyggingen din raskere og på et høyere nivå og kan bli lagret penger. Profesjonelle kan håndtere alle detaljer som skal sikres i tillegg til å jonglere mellom arbeid, barn og liv som ikke bor fast i kjøkkenet. Reservasjon av kjøkkenet ditt via Wilio lar deg få tilgang til tusenvis av kvalifiserte lokale kjøpmenn innenfor budsjettet. Du finner en erfaren ekspert som kan håndtere alt arbeidet fra planlegging etter å ha fullført eller slik som håndterer oppgavene du trenger for å hjelpe med.
Lei en profesjonell renovator kjøkken eller gjør renovering av kjøkkenet på egen hånd?
Utleie av profesjonell renovator service kjøkken er en fin måte å spare tid på, unngå skader og oppnå den mest profesjonelle finishen, og selv verdens nyeste håndverk vil trenge profesjonell støtte under gjenoppbygging fra plater og elektrikere.
Hvordan kan jeg forberede meg på rekonstruksjon av kjøkkenet?
Først undersøk ønsket stil, farger og arrangere kjøkkenet grundig og planlegg deretter budsjettet ditt tilsvarende. Under renoveringen må du forberede deg på livet uten kjøkken, slik at du reserverer lagringsplassen og investerer i den elektriske pannen for steking og forbereder seg i minst måned av støy og støv.
Hva er trinnene for å renovere kjøkkenet?
1. Velg design, materialer og sett budsjettet. 2. Fjern deler av ditt eksisterende kjøkken for å bli erstattet. 3. Utfør om nødvendig rørlegger og oppdater elektriske installasjoner. 4. Installer nye fliser, kjøkken, belysning og hvitevarer.
Tjenester
Hva inkluderer kjøkkenoppussing?
Hver kjøkkenoppussingsprosjekt begynner med planlegging og design. Pass på at du vet hvilke elementer du vil endre, fjerner og oppdaterer og hvor mye det trolig vil stå fordi du kanskje ikke må gjøre justeringer i budsjettet. Hvis enkelte deler fortsatt er I god stand og er i tråd med det nye designet, kan du opprettholde dem som de er og å bruke budsjettet for ytterligere funksjoner. Etter å ha planlagt renoveringen din (og flytting av all mat og retter), vil det være ytterligere skritt for å avhenge av hva du har tatt med i dine planer:
Du rives ditt eksisterende kjøkken
Det første trinnet som vil gjøre din ekspert, vanligvis fjerner ditt eksisterende kjøkken eller deler i det, lar du ikke. Det vil starte med å fjerne eksisterende dører og kabinettstativ, etterfulgt av dør og vinduer. Slå deretter av strømmen og fjern innebygde apparater og lamper. Hvis du utveksler veggpaneler og gulv vil bli fjernet som sist. Du må sikkert lagre alt du vil lagre, og må kanskje organisere avfallshåndtering for å frigjøre installasjonsplassen.
Installere nye hvitevarer
Når du kjøper dine nye apparater som baking rør, kokeplater, fans og lys, må vanligvis installere en kvalifisert elektriker. De begynner å slå av strøm, vann og gass. Deretter installerer de den nye enheten, kontrollerer at den er trygg, sikker og balansert og test deretter funksjonaliteten. Når installasjonen av apparatet er fullført, slås strømmen på igjen.
Installere ny gulv
Når du installerer nye kjøkkengulv, velger de fleste enkelt rengjørbare og holdbare muligheter som fliser, skifer eller linoleum. Etter fjerning av eksisterende gulv vil leverandøren av gulvbelegg bli fjernet fra støv og smuss. Hvis noen problemer med høyde eller gulvnivå, vil det være nødvendig å balansere gulvet og deretter forberede overflaten med lydisolering, fuktighetsbarriere. Gulvet ditt gjelder lim eller sement for å feste den nye gulvet. Etter å ha installert alle etasjer, vil de sjekke igjen hvis alt er lik og alle kanter er forseglet, før du installerer flisene og fullfører at det ikke er mellomrom mellom gulvet og skapet.
Installere skap
Skapene er midt på kjøkkenet ditt, så det er verdt å investere i profesjonell installasjon. Vanligvis kontrollerer en stolander eller kabinett rørlegging av kjøkkenoppsettet, sjekker om du har alle biter og deretter begynner å montere skapene. Hvert skap festet en ved siden av den andre og også til veggene. Bruke åndsnivåene Kontroller at hvert horisontalt kabinett er klar til å installere benkeplaten.
Installere nye brett
Når skapene dine er på ditt sted, kan en faglær i kunsten feste den nye platen. Avhengig av kjøkkenarrangementet, kan du kjøpe en standard kjøkkenmaskin i butikken. Ellers må du tilpasse den eksisterende platen eller installere en plate som er laget for å passe til å passe inn i rommet ditt. Installasjonen av skrivebordet er basert på installasjonen av skrivebordet på skapene og veggene dine før det sikres på nettstedet ved hjelp av lim, skruer og konsoller. Endelig forsegler benkeinstallatoren alle kanter og renser alt avfall.