Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Sette Opp Hjemmekino

Leter du etter en mann på timebasis til å installere en hjemmekino? Vi har 20,005 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,096 registrerte fagfolk
88,654 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Sette Opp Hjemmekino

Trenger du en hjemmekinoinstallasjonstjeneste? Wilio vil hjelpe deg med å finne kvalitetseksperter innen legging og innbygging av kabling, lyd og TV. Prisen for å installere lyd- og avspillingsutstyr avhenger vanligvis av tjenestespekteret. Se mer informasjon om tjenester: fraktkostnader, TV-holder, lydgrensesnitt, som koster i gjennomsnitt 15-70 euro, som vil bli levert av en av våre 20,005-mestere i kategorien.

Se også:Prisene
33,096 registrerte fagfolk
88,654 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Brann klarerte eksperter å installere hjemmekino gjennom Wilio
Vi lever for tiden på en tid der alle antagelser må skape en kino i sitt eget hus. Med Ultra HD Technologies som tilbyr et utrolig klart bilde, og en full romlig lyd, har vi en veldig flott opplevelse i våre husholdninger i våre hjem. Hjemmekinoanleggene blir stadig mer populært de siste årene. Spenningen av en slik perfekt opplevelse viste seg å være ganske smittsom. Selv om hjemmekino er enkelt nok til å kjøpe, er forbindelsen og innstillingen relativt komplisert. Du må ha anstendig kunnskap om elektroteknikk for å sikre at alt er tilkoblet i henhold til brukerhåndboken (manuell.) Avhengig av ønsket innstilling, må du kanskje installere på veggene i konsollen eller gjenoppbygge elektrisk installasjon for å få kablene til hvor du trenger. Hvordan unngå problemer med å trekke kabler? For tiden er hjemmekino med trådløse bakhøyttalere og trådløs subwoofer også tilgjengelig. Innstilling av hjemmekinoanlegget kan vise seg å være en oppgave full av fare og nerver. Så hvorfor risikerer du? Profesjonelle i installasjonen av innenlands teater har kunnskap og kompetanse for å sikre at ditt nye system vil bli satt riktig og for første gang. Spar skuffelse og i dag kommer du - bestille en husholdningskino!
Hva er fordelene med den innenlandske teaterinstallasjonen?
Bare hva du installerer hjemmekinoanlegg, kan du nyte filmer som de ser - med en storskjerm-TV og romlig lyd, i ditt privatliv, og uten kostnad og ulempe som du bør besøke den offentlige kinoen.
Hva trenger du for hjemmekinoanlegg?
En anstendig hjemmekino begynner med HD-TV-fjernsynet (HDTV) - et fjernsynssignalutsendingsformat med betydelig høyere oppløsning, for eksempel tradisjonelle formater - eller for projektor og romlig lydsystem 5.1 (5 høyttalere + subwoofer) eller tilstand-av- Art Sound Systems 7.1 (7 og flere høyttalere), Sound Land + Subwoofer) som lar deg lage en stor kino-atmosfære. Du kan legge til dine erfaringer med komfortable elektriske sammenleggbare seter med koppholdere.
Hvordan fungerer hjemmekinoinnstillingen?
Hjemmekino tekniker vil sjekke medierommet ditt og gi deg beskjed til best mulig plass og akustikk på rommet ditt. De installerer din TV eller projektor, lydbar og høyttalere vil svette hverandre og vise deg hvordan du styrer dem.
Hvorfor leie en hjemmekino profesjonell?
Å sette hjemmekinoanlegget ditt kan være stressende hvis du vanligvis ikke jobber med alle teknologier. Profesjonell vil sikre raskere tilkobling av enhetene dine, skjule neestetiske kabler, og vil sikre den sømløse integrasjonen og funksjonen til enheten din.
Hvor lang tid tar det vanligvis innenlands teater?
Installere et hjemmekino kan ta flere timer (3 og mer), avhengig av kompleksiteten i systemet ditt og hva du har plass.
Hvor mye koster hjemmekinoanlegget?
Installasjon og oppsett av et hjemmekino koster ca. 50 €, installere en TV-mottaker for ca 30 €, ledninger og sette opp hjemmekino komponenter på kunden - 25 €.
Tjenester
Hva inkluderer den innenlandske teaterinstallasjonen?
Din hjemmekino kan være enkel eller sofistikert, ifølge hva du velger. Enten det er en TV med en stor skjerm og romlig lydhøyttalere eller fullt automatiserte medierominnstillinger. Det handler om å skape den rette atmosfæren at du vil ha en autentisk ur på stirrende opplevelse uten å forlate hjemmets komfort.
Installere projektor
Når du velger størrelsen på skjermen (projektor) på hjemmekinoanlegget, romrommet der det vil bli plassert. Uavhengig av god akustikk, gir en liten skjerm ikke den ønskede effekten. De fleste projektorer er montert på taket for ikke å overstyre dem og gi en ekte innenriks teateropplevelse. Du kan velge om du har en skjerm som kan skjules når den ikke brukes, eller du kan til og med bruke den tomme veggen i medierommet. Projektorer er det perfekte valget for store rom og et større antall personer. Du må imidlertid blokkere et naturlig lys for optimal sporing.
Installasjon av TV.
Du kan velge en TV (HDTV) i hjemmekinoanlegget ditt for enklere innstilling eller på grunn av lette og romlige restriksjoner. Din teknikker monterte TV på veggen for å maksimere romplassen, og i tillegg trenger du ikke skap eller hyller for å plassere den. De bruker vanligvis eksisterende kraftpunkter, men varsler deg om du trenger å utføre ekstra elektrisk arbeid for å drive alle komponenter eller installere et annet antennepunkt. Installasjonsteknikker Når du plasserer en TV på veggen veier kildene til naturlig lys og reflekser og anbefaler deg, hva er det ideelle stedet for å holde maksimal nytelse fra sporing. De skjuler til slutt alle kabler ved å kutte tunnelen til veggen og tarmen (bruk en plastskinne som er festet til veggen, produksjonen av tv-vegg fra gipsplater med bakgrunnsbelysning) for ikke å bryte oppmerksomheten din.
Installere høyttalere og lyd
Du kan nå en strategisk konfigurasjon, dvs. Ved å plassere lydskjørt, høyttalere og forsterkere i medierommet for å oppnå en full romlig lyd. Først er den sentrale høyttaleren montert (over eller under TV-en for å naturlig basere lyden fra retning av bildet) og deretter distribuere flere høyttalere og forsterkere som gir den beste lyden. Din audiovisuelle ekspert vil gjennomgå romets akustikk og sitteplassering for å sikre at alle seerne får en optimal akustisk opplevelse av å se på filmer eller lytte til musikk.
Smart (smart) hjemmekino
Hjemmekinoautomatisering inkluderer sømløs integrering av alle teknologier i medierommet for å se filmer så lett som mulig. Integrert automatisering betyr at du kan kontrollere alle teknologiene i et hus med en sjåfør. For eksempel er en praktisk funksjon tilpasset multimediekontroll i medierommet. Systemet kan integreres i Smart Home System og Satellitt-TV, Netflix. Perfekt å sette opp et innenlands teater betyr at bare en driver som tilbyr et rikt utvalg av streamingalternativer eller samtidig kommuniserer med skjerming, justering av temperaturen eller belysningen i rommet for å skape den riktige atmosfæren. TV-tekniker hjemmekinoanlegg viser hele smart økosystemet, slik at du umiddelbart kan streame dine favorittfilmer.