Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Så Gress

Ser du etter en gartner til å plante plener? Vi har 10,600 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,143 registrerte fagfolk
88,869 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Så Gress

Trenger du en tjeneste innen plenplanting? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter for såing av frø og etablering av en teppebelagt plen. Prisen på å så gress og grasmark avhenger vanligvis av tjenestetilbudet. Se mer informasjon om tjenester: molnett og vanning levert av en av våre 10,600 gartnere i kategorien

Se også:Prisene
33,143 registrerte fagfolk
88,869 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor leier du plenesåing gjennom Wilio?
Med Wilio trenger du ikke å bekymre deg for at du ikke finner plenen frø i nabolaget ditt. Så snart du oppgir forespørselen din, vil vi koble deg til eksperter i ditt område som lett kan imøtekomme dine krav. Ikke lenger for uendelig søk på nettet og finne en tjenesteleverandør for luning plenen. Selv om Turf-setet kan vises som en ganske enkel oppgave, har ikke alle tid og energi. Glem stress og hodepine fra måling, befruktning, burrowing og torv legging - du kan ansette en ekspert som kan håndtere hele prosessen din! Ingen forsinkelser, ingen vanskeligheter og ikke uferdig arbeid. Etter å ha satt på plenen, kan du også søke om råd om stråling, befruktning og generell vedlikehold av plenen. Finn en passende ekspert i dag og hold gresset ditt grønt og sunt hele året.
Når er den beste tiden i året å legge en plen?
Du kan legge til plener når som helst i løpet av året. Enten det er vinter, vår, sommer eller høst, er det helt fint å la plenen helt fint så lenge du vet hvordan du skal bry deg om det er riktig. Som regel er den beste plenen plantet i mildt vær, når det er varmt nok til å vokse rot, men er ikke for varmt å tørke før det røtter.
Hvor lenge tar melodien plenen?
Sitteplassen plenen er ganske enkel prosess, men hvor lenge det tar å fullføre arbeidet, vil det avhenge av hvor stor eller liten er plenen din. På mindre overflater kan plenen anlegget ta flere korte timer mens plenen anlegget for større gårder kan vare hele dagen. Hvis du vil vite hvor lenge ditt frø skal ta, kan du spørre en ekspert som vil være villig til å gi deg et estimat.
Når skal jeg gjødsle plenen?
Før sådd er plenen best å flytte jord med kvalitetsgjødsel. Etter å ha fullført plenen Seed Service, kan du grovt gjeldere igjen etter seks uker. Pass på at du befruktes hver annen måned i løpet av det første året for å støtte veksten og holde plenen sunn. Når plenen din er perched, kan du flytte den i begynnelsen av hver sesong igjen og gripe vekst gjennom hele året.
Hvor fort kan jeg kutte plenen etter sin sittende?
Du kan bare klippe plenen din hvis den allerede er forankret og ikke kan flyttes med den. Som regel er dette omtrent tre uker etter plenen layout. Hvis du vil vite om plenen din er klar for klipping, kan du strekke litt for gress. Hvis du kan løfte plenen, må du vente.
Kan plenekspert hjelpe meg med hagearbeid?
Ja det kan det! Vi har mange erfarne hagearbeid som kan hjelpe deg med alle oppgavene knyttet til hagen for å gjøre din hage, terrasse eller hage alltid sett. Fra planting planting og planting planter til mulch eller ugress fjerning, kan alle deres hagebruk behov bli utgitt til vår pålitelige ekspert. Du kan til og med bestille tjenesten som en gressklipping.
Hvilke andre Turf-tjenester kan jeg bestille via Wilio?
Du kan bestille alle typer plener forbundet med Wilio. Etter å ha satt plenen, kan du ansette en profesjonell for å ta vare på plenen for å være sikker på at plenen din vokser godt og at den opprettholdes og sunn. Vi har også SkoLished Landscaping Experts i tilfelle du vil gjøre større endringer eller legge til hagen eller gården et nytt lysthus, dam, fortau eller andre elementer.
Hva inkluderer plenen sprøyting tjenester?
Leter du etter hjelp med setet til en ny plen? Våre plenespray-eksperter vil ta vare på alt, for eksempel, med fjerning av gammelt gress, seedere en ny plen og gi råd om sitt langsiktige vedlikehold. Det spiller ingen rolle om du planlegger å legge en plastplen eller plante ekte. Uavhengig av årsperioden, kan våre eksperter enkelt samarbeide med alle dine plenekrav.
Tjenester
Tar en teppe plenen
Det er en misforståelse at leggingstartsplenen om vinteren er feil. Tvert imot er det mange fordeler i dette kjøligere året. Din plen har god tid til å bosette seg og forankret før den kommende. Å spørre gressletteren om vinteren betyr også at du ikke trenger å jobbe så ofte, så det vil legge til rette for vedlikeholdet. En fagmann på området vil først måle plenenes område og forbereder jorden for en ny plen. Den utligner bakken ved hjelp av gambling og fjerner forsiktig ugress, steiner, røtter og andre rester. Deretter begynner han å tilbringe de enkelte delene av plenen slik at hver ende så vidt som mulig. Det siste trinnet innebærer å sjekke om hele plenen er riktig lagt og uten unødige mellomrom mellom plenen.
Sitte på plenen
Plenen kan plantes i utgangspunktet fra våren til høsten. Eksperten forbereder seg først jorden ved å fjerne gammelt stativ, balansere og flytte, så såe lastebilene så frø. Frøet er så fint innlemmet i jordens jord og deretter grundig behandle fra to retninger. Plenområdet så grundig polert med sprøyten slik at de store dråpene ikke gjorde frø. Den første måneden etter planting er det nødvendig å opprettholde jord fuktig. De to første ukene skal bli pacet 1 til 2 ganger om dagen og påfølgende to uker hver annen dag. Når gresset vokser opptil 7 cm, er det nødvendig å klippe det, men bare maks. 2,5 cm. De første 4 ganger plenen må ikke være redd med mindre lengde. Den nye plenen er i stand til å begynne å bruke etter 3 måneder fra planting.
Installere kunstig plenen
Hvis du foretrekker installasjon av spesifikke kunstige gressmerker, kan du også få hjelp fra vår kunstige gressinstallasjon. Det første trinnet, som ligner på leggingen av en teppeplen, ligger i å måle området i plenen og påfølgende fjerning av den eksisterende overflaten. Hvis det er en liten plen, er det mulig å gjøre denne oppgaven manuelt. For større mellomrom er det best å bruke plenen kutteren. Deretter dekker eksperten det øvre laget av jord med sand eller stein substrat før den komprimeres av vibrerende sylinder eller plate. Deretter vil ditt kunstige gress nøye utvikles mot huset ditt for å få mer naturlig utseende. Det fjerner til slutt alt overskytende gress og renser hele plenen for å fullføre installasjonen av en kunstig plen.