Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Henting Av Avfall

Ser du etter en leverandør av avfallshåndtering? Vi har 26,440 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Henting Av Avfall

Trenger du en renovasjonstjeneste? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen containerutleie, kommunal og segregert avfallsinnsamling. Prisen på søppelhenting og avfallshåndtering avhenger vanligvis av omfanget av tjenestene. Se mer informasjon om tjenester: innsamling av farlig og overdimensjonert avfall levert av en av våre 26,440-spesialister i kategorien.

Se også:Prisene
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
ProvidersMer enn 26,440 fagfolk i din nærhet
profile image

Miljøstasjonen på Mjølstadneset

selskap
4,1
Henting Av Avfall

SSR har tre miljøstasjonar for levering av avfall. I Herøy kommune har vi miljøstasjonen på Eggesbønes, I Sande kommune er den lokalisert på Larsnes og i Ulstein/Hareid ligger miljøstajonen i Saunesmarka.

Verifisert
Sertifisert
Topp profesjonell
Kom i gang
profile image

Trondheim Renholdsverk AS

selskap
4,7
Henting Av Avfall

Renovasjon i Trondheim kommune

Verifisert
Sertifisert
Topp profesjonell
Kom i gang
profile image

Metallco AS

selskap
4,1
Henting Av Avfall

Metallco er et gjenvinningskonsern som tar i mot alle typer jern, metaller og kabler fra både private og bedrifter. Alle våre selskaper har lang erfaring i gjenvinning av jern og metaller.

Verifisert
Sertifisert
Topp profesjonell
Kom i gang
profile image

Bjugn gjenvinningsstasjon

selskap
4,6
Henting Av Avfall

Fosen Renovasjon IKS er et interkommunalt selskap eid av kommunene Indre Fosen, Ørland og Åfjord som leverer avfallstjenester.

Verifisert
Sertifisert
Topp profesjonell
Kom i gang
Vis mer
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor leie avfallsfordelingstjenester gjennom Wilio?
Wilio hjelper deg raskt med å finne billige og pålitelige avfallshåndteringstjenester. Husholdningenes avfall okkuperer plass og samler støv, så det er viktig å bli kvitt det så snart som mulig. Skur til den første avfallsdistribusjonstjenesten som tilbys av søkemotoren, er kanskje ikke mest hensiktsmessig. Derfor samler Wilio et stort antall positive evaluerte tilbud fra verifisert og kvaliteten på fjerningseksperter og alt innenfor en plattform. Vi sparer deg tid og krefter når du surfer på Internett og hjelper deg med å finne en fjerningstjeneste som passer best for deg. Våre arbeidstakere vil ta dine tilbud direkte til deg. Klikk på "ENTER PDOPYT" -knappen for å starte en avfallsbestilling. For å finne en arbeidstaker som svarer til dine krav, er det nødvendig å være så detaljert som mulig i din forespørsel. Angi informasjon som type avfall, antall elementer og henting og opplasting av steder. Du får menyen så snart oppgavene vises. Du kan sjekke arbeideren din vurderinger før du mottar menyen. Deal ditt hjem allerede i dag!
Hva er fordelene med å bruke tjenesten fra omgivelsene mine?
Divisjonstjenester fra omgivelsene er fordelaktige takket være fart, pris og erfaring. Lokal avfallslikviditet kan tilby lavere priser og vei til det valgte stedet er raskere. Eksperter fra omgivelsene dine kan også være bedre kjent med innsamling av enheter i landsbyen eller distriktet.
Hvilke typer søppel kan tas?
Hentestjenesten kan brukes til mange typer avfall, fra gamle møbler for andre store objekter. Billettarbeidere kan også hjelpe med avhending av bygging og hageavfall eller ødelagt elektronikk. Imidlertid drar de fleste av dem biologisk avfall fra dyr eller mennesker, risikoavfall, asbest og andre skadelige stoffer. Se disse elementene krever spesiell opplæring og utstyr.
Hvor mye på forhånd er det nødvendig å bestille avfallsmotstandstjeneste?
Wilio kan reserveres for samme dag. Finn den rette ekspert kan bare ta noen minutter. Dette avhenger imidlertid av tilgjengeligheten av Wilio i nabolaget ditt. Hvis du ikke umiddelbart vil finne avfallshåndteringsarbeider, ikke fortvil. Du må kanskje vente litt lenger for å få tilbud fra ledige arbeidstakere. Send søknaden din nå og begynn å kjøpe gratis tilbud fra avfallshåndteringsarbeidere i ditt område.
Har noe spesielt utstyr og kvalifikasjoner
Ikke nødvendig. Enheten som kreves for eventuell demontering, er forskjellig fra oppgave til jobben. For eksempel kan avfallshåndteringsarbeiderne trenge et sagblad eller en bolt for å distribuere sofaen eller sengerammen før avhending. Arbeidstakere kan også trenge en levering for å laste større møbler. Til tross for dette kan kundenes vurdering og anmeldelser fra Wilia bidra til å finne en fagmann for jobben.
Kan kaste bort fjerningsarbeidere donere eller resirkulere avfall på mine vegne?
Ja. Smithiar kan ta dine varer direkte inn i en lokal veldedighet eller resirkuleringsstasjon. Hvis dine gamle møbler fortsatt er i god stand, kan donasjon eller resirkulering være et bedre valg som en blåsing. Elektronisk avfall er en annen type avfall som vi kan ta en samlingsrett for deg.
Hva inkluderer avfallshåndteringskostnader?
Avfallshåndteringsprisen avhenger av henting og utdelinger, antall elementer og type avfall. Wilio tilbyr et rimeligere alternativ til å leie containere eller tilhengere. Vår plattform gir deg mulighet til å foreslå en hastighet og å få forhandlere fra arbeidere basert på den.
Tjenester
Hva inkluderer avfallshåndteringstjenester?
Divisjonstjenester avhende alle typer husholdningsavfall, hager, kontorer og annet utstyr. Folk ansetter ofte en arbeidstaker for å fjerne vanskelige flyttbare gjenstander. Disse inkluderer gamle møbler, elektronisk avfall, hage og konstruksjonsavfall. Du kan ansette avfall fra det trådløse i henhold til spesifikke behov. Arbeidere tar dine kasserte gjenstander og transporterer dem til nærmeste veldedige eller resirkuleringssenter. På kort tid kan du rense rommet ditt og lage et sted for endringer. Her er eksempler på avfallsfordelingstjenester som du kan bestille på Wilio.
Husholdningenes avfallshåndtering
Husholdningsavfall og avhending kan fratas nesten alle slags husholdningsavfall. Arbeidstakere vil fjerne elementer som sofaer, madrasser og andre møbler. Din ekspert kan også hjelpe deg med å kaste bort store hauger med gammelt papir. Husrengjøringstjenester lar deg ta unødvendige elementer. Eller hvis du laster ned, vil du være fredelig å bestille chauffer og via Wilio.
Reting av søppel fra kontoret
Gjør du stor rengjøring, last ned kontorer eller forbedrer kontorlokaler? Kontorrengjøringstjenester kan håndtere små og store oppgaver knyttet til avfallshåndtering. Felles kontoravfall inkluderer gamle papirer, datamaskiner, skrivere, bord, stoler, pappkasser, patroner og hyller. Andre typer kommersielle søppelfjerningstjenester kan også bestilles på Wilio.
Avfallsavfall
Grønn avfallshåndteringstjenester er forbundet med kompostering og økologisk behandling. Enten du binder etter en storm, eller du skal realisere landskapsarbeid, takket være oss for å finne passende hjelpere. Avfallshåndtering Laster gressrester, blader, smuss, grener, ugress og avfallsbetong til trucken eller tilhengeren og tar alt til deponi for sortering og prosessering. Du kan også finne rimelige hager dekontaminering med Wilio. På vår plattform kan du til og med bestille andre avfallshåndtering og avhendingstjenester.
Henvisningsavfallshåndtering
Finn mursteinene, metallskrapet og andre typer byggeavfall. Våre eksperter tar søppel jevnt og raskt. Enten du renoverer eller bygger et nytt hus, vil fjerne konstruksjonsavfall rengjøre deg plass og gjøre arbeid enklere. Avfallshåndtering Laster ruskene på trucken og kast deretter materialet til det bestemt.