Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Panelovn

Leter du etter en peismaker for å bygge peis eller fliser? Vi har 21,942 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,160 registrerte fagfolk
88,956 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Panelovn

Trenger du en tjeneste innen peiser, ovner? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen fokus, produksjon, installasjon og montering av peiser og ovner. Prisen på peisovner avhenger vanligvis av tjenestespekteret. Se mer informasjon om tjenester: service etter garanti, fraktkostnader levert av en av våre 21,942-eksperter i kategorien.

Se også:Prisene
33,160 registrerte fagfolk
88,956 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Hvordan kjøre en installasjon av peisen
Bygge en kull peis for tre
Varmt peis er en del av byggingen av huset ditt, så deres implementering eller reparasjon, om en peis eller skorstein ofte er en kompleks prosess. Din tekniker for byggearbeid for implementeringen av peisen vil bruke stein, murstein, stein, fliser / fliser, men også andre materialer som gips eller tre. Design - Angir et egnet skorsteinssystem basert på optimal luftstrøm, røggassavløp, for å sikre termisk komfort i bygningen, sikrer sin tetthet for å unngå tilbakebetaling. Rørleggeren starter ved å plassere fokalen din (vanligvis fra murstein, keramiske fliser eller betong) for å gi et solidt og sikkert for oppvarming for tre. Det vil videre installere enheten din og kobler røyken (inne og ute på taket) for å ta røyken ut av huset ditt.
Installere en gasspeis
Når du velger den beste gasspeisen for plassen din (enten i veggen, bygget, fritt stående eller i din eksisterende peisstruktur), vil installatøren hjelpe deg med å koble til gass. Hvis du ikke har en bensinstasjon ennå, vil den ordne en gassflaskeforbindelse eller levering. Videre bygger din peisinstallator alle deler, inkludert peisenhet og røyk. Han kutter hull for å plassere røyken gjennom taket og taket og sørge for at alle hullene er fast forseglet for å unngå lekkasje og skade. Endelig forbinder den gass og teste din nylig installerte peis.
Installasjon av elektrisk peis
Din elektriske peis rørlegger begynner å involvere og prøve en peis for å avgjøre om det fungerer. Deretter forbinder den peisen til veggen til destinasjonen, eller kutter åpningen til veggen for å lage en innebygd peis som passer deg. Den kobler videre strømforsyningen (det kan hende du trenger en lisensiert elektriker for dette trinnet). Endelig vil det installere alle dekorasjoner (for eksempel logger) som følger med en peis og montert foran glasspanelet.
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor bestille installasjonen eller bygningen av peisen gjennom Wilio?
Det er få ting som ville være morsommere enn å tilbringe en vinterkveld på varmen i peisen. Men du må forlate peisen først. Det er mange detaljer som gjør peisen din trygg, funksjonell og estetisk. Derfor er monteringen av peisen jobben du bør betro til noen som har rike erfaringer og nødvendige verktøy for å håndtere det. Så bestill installasjonen av peisen gjennom Wilio, og du vil nyte sin fengslende atmosfære på kort tid. Enten du må installere en ny peis eller må reparere din nåværende peis, er du på rett sted. Bare send forespørselen din, velg installatøren din og la deg installere eller fikse peisen som passer deg.
Hvilken type peis skal jeg bli installert?
Det avhenger av hva dine prioriteringer, enten estetikk, varme, effektivitet eller komfort. Tre peiser gir utmerket varmeeffektivitet i forhold til alternativer, de har et klassisk utseende, mens gass og elektriske peiser er et moderne alternativ og er enkle for vedlikehold.
Det er også nødvendig å løse skorsteinen når du bygger en peis?
Ja. Hvis du bygger en peis, må du også installere skorstein som en del av tjenesten. Når du går inn i Wilio-etterspørselen, endrer du og bekreft med den valgte teknikken.
Kan du installere en peis uten en skorstein?
Ja. Gass og elektriske peiser krever ikke skorstene fordi de ikke produserer røyk.
Trenger du et kvalifisert peisinstallasjonsselskap?
Bygningen eller monteringen av peisen er ikke kontrollert og gjør det ofte dyktige håndverkere, men det er godt å velge en leverandør med faglig kompetanse som er registrert i sofaen. Minimum Det er viktig at håndverket allerede hadde flere vellykkede peis realiseringer - vi anbefaler å sjekke det. Likevel er det bare en potensielt farlig husholdnings sak som kan forårsake brann og dermed hensynet. En revisjon av skorsteinen er nødvendig når du bygger en skorstein. Implementeringen må være i samsvar med gjeldende sikkerhetsforskrifter.
Hvor lang tid tar det en peis?
Byggingen av en klassisk peis er i utgangspunktet en våt byggeprosess og tar de fleste dager til en uke når alt går uten problemer. Peisen er ideelt interessert i ca 2-3 måneder før ønsket frist for å få nok tid til å konsultere og utarbeide dokumentasjon. Valg av riktig type, egnet sted i rommet, tilkobling til ekstern luftforsyning, løsning av røggassdrøp til skorstein - alt og enda flere må anses å gi deg en peis uten problemer for å tjene lange år. Det krever vanligvis inspeksjon av bygningen eller konsultasjonen med designeren til huset. Deretter utvikles en prosjektdokumentasjon av peisen, samt å rapportere bygning på bygningskontoret i landsbyen / byen. Nødsituasjon om prosjektdossier som vedlegg er også nødvendig. Du vil også trenge samtykke til bygging av en liten kilde til luftforurensning fra din kommune, hvor du sender inn prosjektdokumentasjon når du ber om det. Når konstruksjonen av skorsteinen, revisjonen - for den vil trenge en chiquet som kan gi deg en leverandør av peisen, eller du kan bestille det selv. Når du bygger et nytt hus, er det tilrådelig å tenke på peisen allerede i sin design og inkorporere den direkte inn i bygningsdokumentasjonen av huset. Installasjonen av en elektrisk eller gasspeis er relativt enkel og kan bare ta 4 timer.
Hvor mye er installasjonen av peisen?
Prisen på peisen er en svært individuell affære. Når det gjelder den komplette bygningen av en peis med peis med skorstein, beveger kostnadene rundt 3000 - 15000 EUR, avhengig av kompleksiteten i peisen og omfanget og det konkrete byggearbeidet. For den nødvendige konstruksjonen av skorsteinen, kan denne prisen fortsatt øke. Prisen kan være mye lavere avhengig av forhåndsbruk, som du allerede har, eller hvis det bare er et enkelt sett med peisinnsats (ca. EUR 500). Fiks kostnader avhenger av omfanget av implementerte verk, henholdsvis. omfanget av skade. Reparasjonen kan inneholde handlinger som reparasjon av fôr, skorstein, utskifting av peis, reparasjonsdør hengsel av peisinnsatser. Det er fortsatt nødvendig å være enig med leverandørene om prisutbudet skal inneholde materiale og arbeid.
Hva annet inkluderer installasjon av peisen?
Strukturen i peisen inneholder en egenskap av ekspertråden fra valg av peisinnlegg og ovner, utforming av prosjektdokumentasjon, dokumenter for byggeapporten, eller byggetillatelse, implementering av byggearbeid, inkludert Chimney Review hvis det er en del av bygningen. En fagmann vil ikke selge deg en peisinnsats, men også opplevelsen, kvalitetsstrukturen til nøkkelen som svarer til gjeldende standarder og trender. Det er viktig å være tydelig med leverandøren å forsvinne, som har leveransen til å inneholde. Innholdet i arbeidet vil avhenge av typen peis.