Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Ingeniørarbeid

Ser du etter en designer for designarbeid? Vi har 21,860 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,094 registrerte fagfolk
88,637 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ingeniørarbeid

Trenger du en tjeneste innen designarbeid? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetsprosjekteksperter til reguleringsvedtaket, prosjektet for byggetillatelsen og prosjektet for selve byggingen. Prisen på bygge- og ingeniørarbeid avhenger vanligvis av omfanget av tjenestene. Se mer informasjon om tjenestene: konsultasjon og inkorporering av krav levert av en av våre 21,860 designere i den gitte kategorien

Se også:Prisene
33,094 registrerte fagfolk
88,637 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor ansetter du designeren via Wilio?
Tenk du om byggingen av et nytt hus eller over rekonstruksjonen av det nåværende huset? Ikke kast bort tiden din gjennom nettsiden Byggere og velg en husplan som ikke er helt egnet for deg. I stedet vil du finne en ekspert som kan tegne ditt nye hjem eller havneplan med alle elementene du trenger for å oppnå det perfekte resultatet du ønsker. Det beste stedet å finne fagfolk fra byggeplassen er Wilio. Enten du trenger hjelp med utviklingen av private boliger eller et kommersielt prosjekt, vil du kunne finne en erfaren lokal designer for å hjelpe deg med å starte prosjektet. Du går rett og slett etterspørsel og forbinder med arkitekter og designere som kan utvikle planer for bygging og til og med hjelpe med godkjenningsprosessen på kontoret.
Hvem er designeren og hva gjør han?
Designerens arbeid er litt lik arkitekten. Det er ansvarlig for å skape tekniske tegninger og planer. Disse inkluderer spesifikasjoner eller mekanismer. Designatorer kan jobbe med arkitekter, forskere eller ingeniører og kan også være ansvarlig for å vurdere styrken av bygningsstrukturen og finansielle kostnader. Prosjektører bruker vanligvis datamaskindesign og designprosedyrer (CADD) for å lage disse planene, men noen ganger blyanter og funksjoner.
Jeg trenger en arkitekt eller designer?
Den primære forskjellen mellom dem er: Arkitekter kan også gi teknisk og kunstnerisk rådgivning, mens designeren handler hovedsakelig med tekniske aspekter av prosjektet ditt. Designere kan gi tegninger klar for å gjøre alle tekniske spesifikasjoner. Dessverre kan de vanligvis ikke vurdere prosjektet ditt som helhet eller bidra med grunnleggende endringer i design eller arrangement. Hvis du også tenker på å engasjere arkitekten, kan du finne rett i nabolaget ditt med Wilio.
Kan designeren designe et hus?
Ja og nei. Designeren kan skape tekniske planer basert på designet som allerede er opprettet, så det må først opprette en arkitekt. Desigent fungerer vanligvis med arkitekter eller for arkitekt. Når arkitekten visualiserer huset, inkludert aspekter som bruk av plass eller plantebygging til omgivelsene, vil designeren konvertere et forslag til tekniske spesifikasjoner som deretter kan bruke byggefirmaet.
Hvordan velge riktig designer for dine byggeplaner?
Spesielt i vedtakelsen av den sanne profesjonelle til å samarbeide, merker du uttalt kunnskap og utdanning i feltet, erfaring og kommunikasjonsferdigheter. Den første faktoren inkluderer tekniske ferdigheter og kunnskaper om byggforskrifter og standarder. Hans erfaring og portefølje kan også angi om det passer til prosjektet ditt. Det er godt å spørre om noe sånt som din plan, noen ganger gjorde. Og til slutt, husk viktigheten av å kommunisere i samarbeid. Du trenger noen til å lytte til deg nøye, gi deg gode råd og hjelpe deg med å realisere visjonen din.
Hva er delen av designertjenesten?
Wilio Portal vil koble deg til en pålitelig designer i ditt område. Dette vil hjelpe deg med å gjøre visjonen om fremtidig å bygge på klare planer, ideelt ved hjelp av arkitekten.
Hva er en del av tjenesten
Konsultasjon i utarbeidelse
Hvis du allerede har en fantastisk ide om prosjektet ditt, kan designeren hjelpe deg med å konvertere den til planer som kan godkjenne ingeniører og realisere byggefirmaer. Vurder at deres konsulentområde er begrenset, i motsetning til arkitekter, de kan ikke gi den generelle visjonen til prosjektet ditt. De fleste de kan gjøre er mindre forbedringer i ideen din og deretter sette alt på papir. Det ville være best å konsultere IDEU med arkitektene før du kontakter dine prosjekter med dine planer. Din designer kan også anbefale noen kolleger av arkitekter, så prøv å spørre ham også.
Skaper tekniske tegninger ved hjelp av CAD eller tradisjonelle tegninger
Designere lager vanligvis tekniske planer eller romplaner ved hjelp av CADD-dataprogram. Imidlertid kan de også bruke mer tradisjonelle midler som papir, blyanter og herskerne. En eller annen måte, gi en veldig spesifikk og omberegnet plan som deretter bygningsteamet lett kan implementeres. Hvis du har en preferanse som du vil ha dine tekniske tegninger, kan du skrive det inn i innlegget ditt.
Samarbeid med arkitekter og ingeniører
Designerens arbeid består i samarbeid med arkitekter, ingeniører eller til og med forskere. Hvis du allerede har kontaktet ingeniør og arkitekt, kan du leie en designer gjennom Wilio som vil utfylle teamet ditt. Vår plattform vil koble deg til tilgjengelige spesialister i ditt område, så du trenger ikke å se etter langt eller vente lenge på å bli enige om det første personlige møtet.