Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Oppheng Gipsvegg

Ser du etter en gipsplatespiller for gipsplatemontering? Vi har 24,828 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Oppheng Gipsvegg

Trenger du en tjeneste innen gipsplater, montering av gipsplater? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen oppmåling, konstruksjon og gipsplatemaling. Prisen på gipsplater og installasjonen avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenester: byggekoffert, hjørnebeskytter i aluminium og maling levert av en av våre 24,828-byggere i kategorien

Se også:Prisene
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Råd og tips
God oppgave er grunnlaget Gipset har mange bruksområder i konstruksjonen av ulike partisjoner, monterte vegger, nisjer, deksler, i rommet divisjon, eller når du rekonstruerer loftet. Skriv for å angi den mest nøyaktige beskrivelsen av oppgaven for å forstå nøyaktig hva ideen din er. Sjekk etter realisering For å være sikker på at alle arbeider har blitt gjort kvalitet, kontroller arbeidet i løpet av kurset så vel som etter at det fullføres det. Budsjett og tid Ikke glem å legge til dine krav til gjennomføring av implementering. Hvis du har et bestemt budsjett som må følges, vær oppmerksom på at tjenesteleverandøren allerede er i begynnelsen.
Hva er vanlige typer gipsplater?
Hvit gipsplater Hvit gipsplater er de billigste og mest brukte variasjonene. Brukes når de sendes av partisjonene og takene og andre strukturer uten brannkrav. Det hvite gipsplaten brukes i interiør med relativ luftfuktighet mindre enn 65% ved 20 ° C. Derfor er det ikke hensiktsmessig å bruke det på steder der det kan komme i kontakt med vann eller fuktighet. Grønn gipsplater Grønn gipsplater er impregnert mot fuktighet. Den er designet for bruk i et vått miljø, på badet, dusj, kjøkken og så videre. Det er tyngre, har en høyere lastkapasitet og er dyrere enn hvit gipsplater. Impregnerte gipsplater brukes i fuktighetsplasser opptil 75% eller 85% i mer enn 10 timer. Med 100% fuktighet i mindre enn 2 timer i 24 timer ved 20 ° C. Rød gipsplater Rød gipsplater har en høy brannbehandling. Brannhøydefaktorplater brukes til å tørke lokaler med en jevn relativ fuktighet på mindre enn 65% ved 20 ° C med den ønskede brannmotstand eller som beskyttende stålkonstruksjoner fra brann. Den har økt kjernen styrke og derfor med høye temperaturer. Det er også egnet som en støyisolasjon. Blå gipsplater Blå gipsplater er spesielt laget som lydisolasjon. Akustisk gipsplot har en spesielt behandlet kjernetetthet som består av en modifisert gips krystallinsk struktur med spesifikke dempingsegenskaper. Derfor er det egnet for å høres lyd fra utsiden, veggene mellom leiligheter i en panelett eller leilighet og i leiligheten mellom hvert rom.
Hva kan bygges fra gipsplater?
Tørr gulv fra gipsplater
Flytende gulv fra Sadrucated Boards er et fast montert gulvbrett skilt fra substratstrukturen fra den tørre delspysten, eller. polystyren eller mineralisolasjon. Takket være den lave og tørre konstruksjonsprosessen, er gipsplater gulv egnet for raffinement av loftet. Denne gulvtypen fungerer som en effektiv lydisolasjon og gulvisolasjon og er egnet for gulvvarme.
Vegger og tverrstang fra gipsplater
Gipsplater tørre interne konstruksjonssystemer er egnet for montering av partisjonene for veggfliser og når du bygger lydisolerte vegger. Delvis strukturer tjener hovedsakelig for å bryte interiøret for individuelle rom, men også til styringen av de nødvendige installasjonene og bruke akustisk gipsplater for å forbedre akustisk interiør.
Håndterte vegger av gipsplater
Hovedvegger har en bred bruk av estetisk forbedring av eksisterende overflater, og øker verdiene av termiske isolasjonsegenskaper og opaciteten til veggene til mellomromet for å gjennomføre installasjoner under rekonstruksjoner, f.eks. i panelhus.
Partisjoner i våte miljøer
Impregnert gips er egnet for renovering av badet eller erstatter ikke-kompatibel boligkjerne i panelhusene. Gipsplaterstrukturen laster ikke støttestrukturen mer enn den opprinnelige boligkjernen. I tillegg, når du holder de riktige monteringsprosedyrene, vil den nye badeveggen bli bygget veldig raskt.
Våkne på loftet
Gipsplater gir ekstra byggisolasjon mens du lager nye lokaler for komfortable og attraktive boliger uten å øke det oppbyggede området. Takket være gipsplater kan kvalitetsisolasjon og takvinduer skape et veldig koselig og funksjonelt oppholdsrom på loftet.
Abonnenter
Gipsplater deksler er egnet for raske og rene tak. Ved å bruke dem, kan lydegenskapene til rommet og de termiske egenskapene til takstrukturen forbedres.
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor søker en gipsplaterekspert på Wilio?
Ønsker du å rekonstruere loftet eller oppdatere utseendet på rommet med ny sake gipsplater. Trenger du å dele rommet med gipsplater tverrsnitt? Ville være en akustikk i leiligheten din med lydisolasjon? Eller trenger du å fornærme vindusveggen til huset fra innsiden? Vi vil hjelpe deg med å finne en gipsplater spesialist som kan håndtere det. Våre gipsplater eksperter kan håndtere alt fra nye innvendige partisjoner til gipsplater. Spar tid og penger ved å sammenligne bud og velge de best karakteriserte ekspertene fra omgivelsene dine. Wilio vil hjelpe deg med å finne gipsplater eksperter som vil sette tappene, jagede vegger, nisjer, mottakere, distribuere rom eller rekonstruere loftet. Kvalitet, til en fornuftig pris, og når du trenger det.
Hva er gipsplater?
Gipsplater består paneler fra et presset gips som er satt inn med en sandwich måte mellom to harde papirer. Det er et veldig praktisk byggemateriale som brukes til såkalt tørr konstruksjon. Liker ofte tak, ikke-lagervegger og andre innvendige justeringer. Gipsplater er enkelt, det er lett å jobbe med det og er også billigere enn andre materialer. Gipsplater er produsert i forskjellige tykkelser og lengder, en rekke sammensetninger av diarékjernen. Dette mangfoldet gjør det mulig å velge riktig dimensjon og kvalitet på gips for en bestemt bygningsstruktur.
Hvilket sett brukes til?
Gipsplater er et viktig element av tørr konstruksjon. Den brukes til bygging av ulike partisjoner, monterte vegger, nisjer, gjenoppretter, når du deler rom eller når rekonstruksjon av loftet. Det er for det meste ikke brukt i støtteveggene, så det er hovedsakelig montert på stålkonstruksjonsprofiler. Det er imidlertid også spesielle gipsplater-støtteapplikasjoner.
Hva er nødvendig for å jobbe med gipsplater?
• Designprofiler • Skruer og tilbehør til tørr konstruksjon • isolering • Harvings for tørr konstruksjon • Penetrasjon • Tiling • Utsettingskniv • Silikoner og tetningsmidler • Vanntetting. • Farger og bakgrunnsbilder
Hva er fordelene og ulempene med gipsplater?
Gipsplater er populært for implementeringen av bygg- og interiørdesignelementer, takket være det faktum at det sparer tid og kostnaden for bygging eller renovering. Vel termisk og lydisolert isolat, stopper ikke damp og luktfri. Gipsplater er lett bearbeidbar og har lav vekt, slik at den representerer en liten statisk belastning av objekter. Det er ikke krevende for transport, tillater rask montering og tørr prosess, slik at vann ikke er nødvendig. Fordi det er et enkelt modulært system, er det mulig å løse begge distribusjonssystemer som strøm, vann og så videre. Gipsplater Innvendige partisjoner er nesten helt like, men tillater ytterligere overflatebehandling med forskjellige belegg, bakgrunnsbilder, fliser eller plaster. • Arbeide med ham er veldig enkelt • Det installerer bare, former og til slutt justerer • Har gode termiske og lydisolerende egenskaper • Er fuktresistent og brann (etter type) • har et langt liv Ulempen er behovet for å feste platene for strukturelle profiler, behovet for penetrasjon, forsegling og sliping av hull i platen, for å fullføre perfeksjon.
Hvordan fungerer gipsplaten?
En tappekniv eller hale så er nødvendig for å jobbe med gipsplater. Til hullene på nr. Gipsplaten er montert på en forberedt stålkonstruksjon. Sprayer mellom plater er forseglet med tetningsmasse og forsterkende tape. Etter forsiktig forsegling og sliping av leddene, må platene endelig redigeres. Sadkartón trenger å trenge godt før du maler eller tapet, slik at fargen eller tapetet holdt og til og med absorpsjonen av hele området. Tencin-lagsgips kan også brukes på gipsplater.
DemonstrasjonDemonstrasjoner av våre leverandører realiseringer
profile image
Oppheng Gipsvegg
Alf T.
profile image
Oppheng Gipsvegg
Alf N.
profile image
Oppheng Gipsvegg
Kristoffer O.
profile image
Oppheng Gipsvegg
Jan G.
profile image
Oppheng Gipsvegg
Bjørn D.
profile image
Oppheng Gipsvegg
Ove Z.