Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Bygging

Ser du etter en byggherre for byggearbeid? Vi har 29,367 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,155 registrerte fagfolk
88,933 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Bygging

Trenger du en tjeneste innen anleggsarbeid? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen gjenoppbygging, riving og murarbeid, utleie av anleggsmaskiner. Prisen på arbeid som kreves for bygging avhenger vanligvis av omfanget av tjenestene. Se mer informasjon om tjenester: legging av gulv, puss og sparkel, malerier, gipsplater, flisarbeid, fjerning av byggeavfall, som vil bli levert av en av våre 29,367-byggere i den gitte kategorien

Se også:Prisene
33,155 registrerte fagfolk
88,933 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor finne bygg / builder via Wilio?
En kvalifisert byggeleverandør / struktur er viktig for hvert nytt byggeprosjekt i ditt hjem eller kontor. Bygninger jobber med forskjellige verktøy og installasjoner for bygging, installasjon eller renovering av utstyr rundt dine interne eller eksterne oppholdsrom. Med en profesjonell lokal struktur kan du være sikker på at du får den rette hjelpen til rett tid og med et godt resultat. Uansett om du planlegger et stort eller lite prosjekt, har Wilio en erfaren byggmester i ditt nabolag som kan hjelpe deg. Bare skriv inn din rolle i Wilio, du vil kontakte dine lokale bygninger, og velg deretter den beste byggeren som arbeidet vil innse deg.
Hva gjør bygningene?
Avhengig av deres erfaring og kvalifikasjoner kan gi faglig planlegging, konstruksjonsovervåking og gjennomføring av arbeid innenfor ulike byggeprosjekter, avhengig av deres erfaring og kvalifikasjoner. Mange byggherrer bidrar til å bygge eller renovere hus, mens andre fokuserer på eksterne bygninger som shelters, terrasser og innkjørsler eller fasader.
Trenger han å ha et kort eller lisens?
De fleste byggherrer har avsluttet lærling med praksis i feltet; Det er imidlertid ikke en betingelse for bygningen. High-school og universitetsbygging er nødvendig for noen utvalgte strukturelle yrker som byggeledende eller designer. Det beste visittkortet er referanser til tidligere byggverk / verk. Når du arbeider med byggearbeidet gjennom Wilio, overlever du i de etterspørselsarbeidere.
Tjenester
Hva inkluderer konstruksjonstjenester?
De fleste av byggerne har erfaring med arbeid (implementering) av ulike typer prosjekter, ved hjelp av verktøy og materialer, selv om noen spesialiserer seg på å gi en bestemt type byggearbeid eller type bygninger. De vanligste byggtjenestene inkluderer:
Nye bygninger og renoveringer
Enten du planlegger en ny produksjon eller renovering i et eksisterende rom for å utvikle planer og deres implementering i praksis, trenger du en profesjonell bygning. I begynnelsen av hvert større byggeprosjekt er det en prosjektdokumentasjon av bygningen som definerer hva og hvilket materiale som skal bygges. Design inkluderer tegneobjekter og planer i skala med detaljer som deretter vil lette implementeringen av byggeprosjektet. De mest populære typer renoveringer og installasjonsprosjekter inkluderer kjøkkenrenovering, bad og endring av husholdnings disposisjonelle løsninger. Hvis du trenger riving (rivingarbeid), kan bygningen hjelpe deg med å organisere arbeid og overvåke prosessen før du starter bygningen eller renoveringen. Din struktur vil bli fulgt av planer for bestilling, måling og installasjon av alle materialer og vil samarbeide med andre leverandører (strukturer) for å kompilere og fullføre prosjektet.
Eksterne bygninger
Vil du beautify ditt utendørs miljø, bygge en ly eller vinterhage? Byggere kan hjelpe med eksterne byggeprosjekter som installasjon av ly, installasjon av lysthus eller til og med gjenopprettede bassenger. De kan også hjelpe med installasjon av terrasser eller pergola. Din konstruksjonsleverandør kan hjelpe med alle prosesser, fra design, utvalg og bestilling av materialer til betong og installasjon og strukturer. Til slutt kan du finjustere detaljer og ekstern design som gips eller fasade. Erfarne byggherrer vil evaluere detaljene som lokale regler, forskrifter og spesifikasjoner for å sikre at bygningen din oppfyller alle nødvendige kriterier og vil ordentlig betjene målet ditt.
Oppkjørselen
Trenger du å bygge en tilgangsvei? Bygningen din kan hjelpe deg med å bygge en ny oppkjørselen fra betongen, fra belegget bane eller reparere en eksisterende overflate på oppkjørselen. Før du bestiller de nødvendige materialene, vil du anbefale de beste tilbehørsmaterialene for å få ønsket design og funksjonalitet. Forbered en balansert overflate, en komprimert bakken under banen, svingkanten av veien, produsere eller bestille betong og betongoverflate til jevn og hell. Bygningen venter i flere uker, mens betongen helt kurerer og så vil det gjøre en endelig finish.
DemonstrasjonDemonstrasjoner av våre leverandører realiseringer
profile image
Murarbeider
Arild K.
profile image
Murarbeider
Bjørn F.
profile image
Murarbeider
Harald E.
profile image
Murarbeider
Vegard L.
profile image
Murarbeider
Rune N.
profile image
Murarbeider
Pål Y.