Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Murarbeider

Ser du etter en murer til murerarbeid? Vi har 24,870 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,317 registrerte fagfolk
90,109 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Murarbeider

Trenger du en tjeneste innen mur, murer? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen betonging, bygging av støttemurer, forskaling. Prisen på en arbeider avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenester: etterarbeid, rengjøring etter arbeid, murstein, blokker, belegg, betong, fuging, som vil bli levert av en av våre 24,870 murere i den gitte kategorien.

Se også:Prisene
33,317 registrerte fagfolk
90,109 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Hvilke typer materialer er ofte nytes i murverksarbeid?
Třehla. Det er et kvalitet og slitesterkt materiale som vil se bra ut og stilig hele livet til fast eiendom. Mursteinene eksisterer gjennom stilen til stiler, fra tradisjonell rød til moderne tekstur og farger. De er vanligvis produsert fra leire, sand, vann og noen ganger kalk eller aske. Ulike typer murstein kan inneholde forskjellige ingredienser som blandes og deretter danner. Når mursteinene er formet, brenner de seg. Hroken murstein Mursteinene lagres i slitebanen, ligamentet, krysset eller semi-strenging. I denne typen murverksarbeid understreket vekt på å skape ensartede ledd. Masonene av murverkene styres først og jevnt fylt med konvensjonell eller sementmørtel. Leddene kan fylles opp til jakkenes plan. Etter banging er vannavlastningslaget lukket slik at fuktighet ikke trenger inn i muren. Poroketón. Preferentone er et lett byggemateriale som produseres fra fyllstoff (sand eller fly aske), bindemiddel (kalk og sement), vann og gassdannende tilsetningsstoffer. Dens bruk i murverksarbeid letter det faktum at den er tilgjengelig i form av blokker, så vel som i form av komplette systemer for bygging av vegger og tak. Derfor er det lett, dets bruk sparer kostnader i dimensjonering av støttestrukturer og transport. Porbetone blokker er større enn murstein. De som nytes på transportøren og perifere vegger har penner og spor, noe som bare gjør Malta i horisontale ledd. Således er det også nødvendig med mye mindre maltede ledd og murverk handlinger. Det er ikke-brennbart, regulerer fuktighetsforhold i interiøret og er fryse. Stone Murviva. Dermed har rad murverk blitt behandlet med steinblokker som kan finnes i flere former og mønstre. Og en steinstein, også kjent som en robust stein som er lagret som "Rubble Masonry". Resultatet er mindre rent i utseende og vegger uten et vanlig mønster. I stedet gir Quarry Stone et autentisk utseende som kan se bra ut. Betongblokker Betongen ligner mursteinen. Fordi betongblokker er mye større enn murstein, tar disse murverksarbeidet mye kortere. Betongblokker er derfor et veldig populært byggemateriale. I tillegg er de vanligvis rimeligere enn murstein og er også brannsikker. De brukes ofte hovedsakelig på grunnlaget.
Hvilke typer murverksarbeid kan jeg bestille?Murverk arbeidstips
Murstein fra murstein og betongblokker Stein stein, eller murstein vegger, støtte vegger, innlegg, dekorative eller funksjonelle strukturer Konstruksjon og reparasjon av skorsteiner Reparasjon av skadede vegger og utveksling av skadede eller sprø murstein og murverk Bygge steinvegger med eller uten malta Casting betong kolonner, grunnleggende, skiver Sementreparasjoner Plante og strekk vegger Vanntetting Grunnleggende om betong, blokker eller stein Installere en flis med naturlig eller kunstig stein Betong Installasjon og rekonstruksjon av dekorative stein og arkitektoniske detaljer som vinduskarmer, Arkiere og lignende. Installere steinbaner, terrasser, branner, trapper Helling av betongtrapper og fortau Ankomst fra betong, grus, fliser eller fra stein
Råd og tips
God oppgave er grunnlaget Skriv i oppdraget som mulig en beskrivelse av hvilket arbeid du trenger å utføre, og i hvilken grad å forstå nøyaktig hva ideen din er. Sjekk etter realisering For å være sikker på at alle arbeider har blitt gjort kvalitet, kontroller arbeidet i løpet av kurset så vel som etter at det fullføres det. Budsjett og tid Ikke glem å legge til dine krav til gjennomføring av implementering. Hvis du har et bestemt budsjett som må følges, vær oppmerksom på at tjenesteleverandøren allerede er i begynnelsen.
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor søke ekspert på en murverk på Wilio?
Leter du etter en praktisk ekspert på murverk? Enten du trenger å foreslå et hus for å starte opp, overskytende neste etasje, erstatt kjernen, eller endre leiligheten, vil vi hjelpe deg med å finne en ekspert på murverket som kan håndtere det. Våre murere kan håndtere alt fra posisjonen til garasjen, gjennom opprørsen på loftet, og legger vinterhager til bygningen av huset fra grunnlaget. Lagre tid og penger ved å sammenligne bud og velge de best karakteriserte mestere fra omgivelsene dine. Wilio vil hjelpe deg med å finne masonry eksperter som vil gjøre alt fra grunnlag, carrier vegger og kolonner til skorstein eller peis. Kvalitet, til en fornuftig pris, og når du trenger det.
Hva er Masonwork?
Masonry arbeid inkluderer bygging av all konstruksjon ved å kombinere materialer som bruker mørtel. Malta er en form for sement som holder strukturen av murstein, betong, stein, marmor og andre materialer etter tørking. Masonry materialer brukes til murverk, men også naturlig forekommende i naturen.
Hvordan finne en Masonry Expert i mitt nabolag?
Den beste måten å finne en ekspert på murverksarbeidet er å gå inn i Wilio etterspørsel. Vi vil sende din etterspørsel av eksperter med de nødvendige kvalifikasjonene, og du vil kunne velge mellom flere menyer fra murene som kjenner arbeidet med å gjøre når du trenger det. Sammenlign deretter tilbudene, les vurderinger fra kunder og se bilder av Ferdig Masonry Arbeid for å velge den rette personen til prosjektet ditt.
Kan jeg gjøre murverkene alene?
Mange murverksarbeid er mer komplisert enn det kan virke. Den dekorative veggen i en hage som ikke er nasal, kan også bygge en innenlands shill. Men når det gjelder bygging av støttevegger, bygger grunnlaget, eller det er nødvendig for Master å vite i henhold til arkitektoniske planer og tegninger, bør du foretrekke å forlate dette arbeidet med fagfolk. Du vil være sikker på at alt murverksarbeidet har blitt gjort kvalitet og at bygningen vil være trygg og holdbar.
Jeg har materiale på murverkens arbeid for å levere meg, eller er Mason bringer din egen?
Murstein og andre byggematerialer må betales eller leveres eller leveres etter å ha konsultert Mason. Sørg alltid for at du har alt nødvendig materiale. Det er best å være enig i hvilke materialer som må kjøpes, før du bekrefter sitatet på murverksarbeid.
Hvor lang tid tar mureriet?
Lengden på murverksarbeidet vil avhenge av hvilken type arbeid som går, fra mengden forberedende arbeid som trengs, og hvor mange meter vil være murverk. Mindre murverk kan håndtere en praktisk mason om noen timer, mens større prosjekter som byggbygging, varer i flere uker.
Hvilken materiell type er det beste av murverksarbeidet?
Svaret på dette spørsmålet er i stor grad avhengig av et bestemt prosjekt. Avhengig av stil, behov og strukturelle plasseringer som vil være murverk, er det hensiktsmessig å vurdere ulike materialer. For eksempel, hvis strukturen er plassert i utsiden, vil det være nødvendig å være et materiale som er holdbart og værbestandig. På den annen side, hvis elementene i interiøret vil være et viktigere utseende av sluttproduktet, i stedet for som er motstandsdyktig.
Hvor lang tid gjør muren?
Det avhenger av hvilken type masærarbeid som skal gjøres, fra mengden forberedende verk som trengs, og hvor mange meter vil være å være murverk. Et gjennomsnitt av Mason kan legge 280 til 500 murstein per dag. Mindre arbeid kan gjøres om noen timer, mens større prosjekter som bygningsbygging kan ta flere uker.
DemonstrasjonDemonstrasjoner av våre leverandører realiseringer
profile image
Murarbeider
Nils O.
profile image
Murarbeider
Kenneth P.
profile image
Murarbeider
Alexander C.
profile image
Murarbeider
Kenneth B.
profile image
Murarbeider
Fredrik L.
profile image
Murarbeider
Pål Y.