Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Oppussing Bad

Leter du etter en flislegger til baderomsoppussing? Vi har 27,167 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,125 registrerte fagfolk
88,802 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Oppussing Bad

Trenger du en tjeneste innen baderomsoppussing? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen riving og mur, flislegging, ledningsføring av toaletter, vasker og dusjer. Prisen på ombygging av bad avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenester: innsamling av avfall og malingskostnader levert av en av våre 27,167-byggere i kategorien

Se også:Prisene
33,125 registrerte fagfolk
88,802 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Tjenester
Hva inkluderer baderomsrekonstruksjon?
Erfarne hjemmemestere, installatører og byggherrer kan hjelpe deg med små kosmetiske justeringer på badet ditt. De erstatter dusjhoder, vannbatterier, installerer døren til dusjdusj eller installerer du toalettet ditt. Men hvis du er ute etter en komplett baderomsreparasjon, trenger du en oppussing av badet renovering. Liste over hva du kan forvente å jobbe med leverandører og bad renovering eksperter:
Trinn 1. Sitat og planlegging
For å skape et nøyaktig bud, vil det være et masterrom å se. Kostnaden vil bli distribuert fra størrelsen på badet ditt, fra prosjektets tid (vanligvis 13 - 25 dager for å renovere hele badet) og fra de nødvendige materialene. Du er du som er ansvarlig for å velge og bestille alle nye enheter og tilbehør - bad, toalett, enheter, fliser, etc. Du bør kjøpe dem og levere rekonstruksjonen før du starter. Din leverandør vil sende et bud og utarbeide en plan for alle involverte for å sikre at alt vil gå videre som du ønsker.
Trinn 2. Hell det gamle badet
Byggere og riving eksperter vil fjerne utstyr og enten lagret eller dekket for å være beskyttet under byggearbeid.
Trinn 3. Gjør deg klar for et nytt bad
Videre utfører din rørlegger og elektriker en grov montering. Dette betyr at du setter inn rørleggerarbeid og strømstyring til et sted uten tilkobling. Deretter kommer til scenen din snekker, stucco og fliser som står eller forbereder veggene og gulvet. Dette kan ta 2 - 5 dager, avhengig av badstørrelsen og tørketiden som trengs for plastering, klemme og grunnleggende farge.
Trinn 4. Legge til en ny enhet
I dette trinnet vil du faktisk se hvordan ditt nye bad kommer rundt. Først slår dine fliser til fliser og maleren veggene. Når du er tørr, kan dine nye bademøbler flyttes. Din rørlegger og elektriker vil nå fullføre alle tilkoblinger. Andre håndverkere bruker vanntetting og tetningsmidler på servanter, dusjer og bad. Endelig er glassbeslag montert som et speil eller dusjdør.
Trinn 5. Endelig inspeksjon og rengjøring
Når alt er installert og tørt, vil Spa Renovator utføre endelig kontroll. Håndverkere vil rydde opp og avhende alle emballasje rester. Din leverandør kan fullføre grunnleggende rengjøring, men du vil kanskje også bestille profesjonelle rengjøringstjenester for å gjøre ditt bad Ligotala.
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor finne din ekspert til å rekonstruere badet gjennom Wilio?
Leter du etter en ekspert som ikke har noen oppussing av badet? Enten du vil endre badet ditt, skape mer plass i det, eller det vil øke det før du selger eiendomsmegling, du er på rett sted. Finn rekonstruksjonen i ditt område og til slutt behandle ditt bad et nytt utseende som trenger. Den beste måten å ansette en leverandør av spa-renovering er å publisere din etterspørsel etter Wilio. Det er en rask og enkel måte å finne profesjonell hjelp til tid og innenfor budsjettet.
Hvor ofte trenger du å renovere badene?
De fleste gjør sitt bad hver 11-15 år. Hvis du ikke er klar for sin fullstendig renovering, kan du gjenopplive den med et enkelt triks: ved hjelp av vanlig rengjøring av fliser og fugemasse. Så du minimerer mugg og fargestoffer.
Hva er de viktigste trinnene for å renovere på badet?
Badet renoveringen er startet med et tilbud og prosjektplan. Etter deres bekreftelse, flere viktige trinn: fjerne gamle badbeslag, vann og elektrisk distribusjon, byggearbeid, installasjon av nye enheter, vann og elektriske tilkoblinger, deretter sluttrengjøring og kontroll.
Hvilke fordeler bringer å ansette en profesjonell til å renovere badet ditt?
Komplette spa-rekonstruksjoner krever elektrisk installasjon og vannarbeid som bare skal utføres av et kvalifisert personell. I tillegg, når du kan nyte en profesjonell, kan du være sikker på sine omfattende erfaringer og beste verktøy. Det vil bare fullføre høyt nivå arbeid.
Hvilke ferdigheter og håndverk relaterer seg til renovering av bad?
De viktigste fagforeningene som omhandler renovering av bad, inkluderer bygninger, snekkere, plastering, fliser, rørleggere og elektrikere. Mengden håndverkere du vil finne vil avhenge av rekkevidden av renoveringsbadet ditt.
Hvilken kvalifikasjons- og undervisningsbrev vil min renoveringsbadene trenger?
Det er godt å sjekke om handelsmennene dine er medlemmer av lokale bygningsforeninger med lisenser og er forsikret for byggearbeid. Det er også egnet for sine siste referanser.
Hvor mye koster det mitt bad?
Den gjennomsnittlige kostnaden for delvis renovering bad på Wilio er 35 - 700 €, men de kan også være større, enda mindre. Komplett renoveringsområde fra 2 000 - 8 000 €, selvfølgelig, unntak kan også være unntak der dette med budsjetter flyr inn i himmelske høyder. Men disse er luksus saker.
Trenger en håndverkere for renovering av badetillatelse?
I gjenoppbyggingen av badet vil det trolig være nødvendig å finne ut hvilke spesialiserte lisenser som kan være nødvendig for individuell ytelse. Husk å sørge for at den har en håndverkere med riktig undervisningsbrev og også forsikring.