Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Barnevakt

Ser du etter en barnevakt barnevakt? Vi har 3,827 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Barnevakt

Trenger du barnevakttjenester? Wilio vil hjelpe deg med å finne kvalitetspersonell for langtids barnepass, korte og sporadiske omsorgsaktiviteter. Kostnadene for barnevakt og barnepass avhenger vanligvis av utvalget av tjenester. Se mer informasjon om tjenester: eskortering av barn til skolen og turer, transportkostnader levert av en av våre 3,827 omsorgspersoner i kategorien.

Se også:Prisene
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor finne en lokal barnevakt gjennom Wilio?
Vil du finne en barnevakt i nærheten av deg for å hjelpe deg med utviklingen av barnas egenskaper? Mange familier finner ut at å hjelpe barnepike eller au pair er et flott alternativ til tradisjonelle barnepass. Nanny gir ikke bare individuell omsorg til barna dine hjemme, men hvis du har mer enn ett barn, kan det koste mer effektivt. Når du finner en barnepike i omgivelsene som passer perfekt til familiens behov, vil du nyte en mer fleksibel livsstil, enten du trenger en barnevakt en dag eller fem dager i uken. Den enkleste finner du en barnepike i omgivelsene dine på Wilio. Takket være vårt gjennomsiktige vurderings- og kontrollsystem, kan du enkelt sammenligne de beste lokale babysakere for å være sikker på at du kan finne en pålitelig, troverdig og profesjonell omsorgsperson.
Hvordan kan jeg finne en god barnevakt?
Venner og familie anbefalinger er vanlige måter å finne en god barnevakt på. Dessverre kan alternativene begrense dine personlige kontakter. Wilio tilbyr en løsning med høyrangerte kontakter i nabolaget ditt. Gjennom vårt gjennomsiktige vurderingsanlegg og vurderinger kan du bestemme hvem som passer best til familiens behov.
Hvilken kvalifikasjon trenger du å være en barnepike?
Nursere må være minst 18 år og må ha passende kvalifikasjoner. Disse kravene inkluderer førstehjelpsertifikater og HLR eller kontroll med barn. Og hva mer, fester trenger sertifikat III, diplom eller undervisningskvalifikasjoner. Ellers bør etterkommerne arbeide for å oppnå de relevante kvalifikasjonene.
Sykepleie vs Daglig omsorg: Er det billigere å ha en barnevakt?
Gap og daglig omsorgsforskjell er som i tilnærming og inkludert. Barnevakt er mye dyrere enn daglig barnepass. Hvis det er vanskelig for deg å betale for prisene for daglig barnepass, vil det bli enda vanskeligere å ansette barnevakt. Forsiden kan imidlertid gi individuell og mer omfattende barnepass. Send forespørselen din for å finne en egnet barnevakt på Wilio. Du kan finne en god omsorgsperson som kan fungere med budsjettet ditt.
Hva er forskjellen mellom bakre og au pair?
Foster og au pair varierer i patronarbeidet og i erfaring. Au pair er unge mennesker (18 - 30 år) som forlater i utlandet bor med familien som de jobber for å lære kultur i bytte for barnepass. Hva mer, og par fungerer maksimalt antall timer per uke. De mottar også håndholdt fra vertsfamilien. I kontrast får veksten lønn som hverandres ansettelse. Deres arbeidstid er fleksibel i henhold til familiekravene og regulerer arbeidsretten.
Gjør husene til husarbeidet?
Petometre gjør husarbeid relatert til barnepass. Disse grunnleggende husarbeidet inkluderer rengjøring og organisering av barnas rom og lekeplasser. Tjenester Nedre er fleksible med dine familiebehov. Hvis du trenger ekstra husholdningsassistanse, kan du sette denne detaljene i Wilio-listen.
Skal jeg gi en diett til barnevakt?
Levering av mat til en omsorgsperson er valgfri. Men ikke glem å forene forventningene med din barnepike før det kommer til å fungere. Noen familier tilbyr catering for sine barnevakt, mens andre barnevakt sikrer catering selv. Levering av catering avhenger av deg og din barnepike.
Tjenester
Hva inkluderer profesjonell sykepleie?
Petometre er dedikert til mange oppgaver relatert til barna dine. For mer, kan ettertiden hjelpe deg med lette lekser. En profesjonell sykepleie kan ikke koste deg hele eiendommen. Vår plattform gir deg mulighet til å sjekke priser og vurderinger for å finne noen du kan stole på. Her er noen få oppgaver som ettertiden kan hjelpe deg:
Barnepass
Din barnevakts hovedoppgave er å ta vare på barna dine, og sikre deres sikkerhet og omsorg for deres grunnleggende behov. Barnevaktoppgaver inkluderer fôring, bading, stempling og lagring av et barn til sengs. I forberedelse For alle situasjoner, mange omsorgspersoner av førstehjelpstrening og HLR-passerer. En erfaren barnevakt vil også vite om den har en forelder eller ring 112 i nødstilfeller.
transport
En pålitelig barnevakt kan ta barna dine til skolen og plukke dem opp senere i løpet av dagen. Hva mer, din barnevakt kan gå med et barn på ekstracurricular aktivitet. Disse aktivitetene inkluderer klokker med svømming, musikk og spill. Brann gjennom Wilio Babysitter i nabolaget ditt og finn noen som kjenner i samfunnet ditt.
Matforberedelser
Har du ikke tid til matlaging eller shopping? Ingen frykt. Babysitter Can For barnet ditt å forberede sunne måltider, snacks og lunsjpakker. Hvis du trenger en barnevakt for å hjelpe deg med mat og andre oppgaver, vennligst oppgi dette behovet i Wilio-listen. Også angi barnets spisesteder, allergier eller spesielle ernæringsmessige behov. Denne detalj hjelper din barnevakt til å tilberede måltider etter behov.
Utvikling
Barnevakt kan bidra til å utvikle lærings- og daglige barns ferdigheter. Du kan søke om en barnepike som studerte utviklingen av barn. Noen barnevakt lærte å jobbe med en bestemt aldersgruppe. For eksempel kan andre barnevogner tilby grunnleggende veiledning.
Enkel lekser
Foster kan også hjelpe med lett hjemmearbeid. Disse verkene inkluderer rydding leker, sammenleggbare klær og rengjøring av huset. Hva mer, barnevakt kan desinfisere leker, rengjøre spillflatene, sterilisere flasker og utføre mange andre aktiviteter. De vanlige oppgavene til barnevakt er relatert til barnepass og rengjøring av rotet som vil vokse.