Hvordan det fungerer
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistrert kunde
Bytt til profesjonell
Navigasjon
Tjenester
Pris liste
Om søknaden
Last ned programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt oss
Om Wilio
Logg inn

Fortau

Leter du etter leverandør for adkomstvei, fortau? Vi har 23,217 leverandører i denne kategorien. Send forespørsel.

Kom i gang
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Fortau

Trenger du service fra adkomstvei, fortau? Wilio hjelper deg med å finne kvalitetseksperter innen oppmåling, graving, bygging av fortau og adkomstveier. Prisen på veier og fortau til bygninger og eiendom avhenger vanligvis av tjenestetilbudet. Se mer informasjon om tjenester: asfalt, betong, slottsgulv, verktøy og fraktkostnader levert av et av våre 23,217 gasselskaper i kategorien

Se også:Prisene
33,118 registrerte fagfolk
88,782 løste prosjekter
4.8 av 5 Gjennomsnittlig evaluering av våre eksperter
226 512 Applikasjonsinstallasjoner
Tjenester
Hva inkluderer legging fortau?
Flislaget kan hjelpe deg med implementeringen av arbeidet som inkluderer legging eller reparasjon av flisene (fliser) på oppkjørselen, fortauet og utendørs terrasser. Vi oppgir hva du kan forvente fra hver type fortau:
Oppkjørselen
En uunnværlig del av hvert hus er en tilgangsvei, som også er en av betingelsene for huset i huset. Driveway Paving øker attraktiviteten til huset ditt og dens verdi. Ditt skrivebord begynner å jobbe med substratet. Substratet skal være sterkt nok og støtteabelt, men også å frigjøre med nedbørsvann. De gravd og utjevner overflaten, det bruttounderliggende laget dannet av en steinkropp som skal komprimere ved hjelp av vibrerende platen. Videre følger det generelt tilretteleggingssirkler som definerer overflategrensen dekket med låsing og synger den. Deretter må det fine underliggende laget av steinforretningen påføres og komprimeres. Det siste trinnet er soppen med fine småstein som er designet for låsebelegg. Overflaten skal være lik dens dybdeuniform og komprimert. Etter å legge belegg belegg, jeg. Å holde individuelle blokker i umiddelbar nærhet side ved side på klar overflate. Til slutt fyller beholderen leddene mellom spenningen av sanden.
Publisering av terrassen
Trenger du å legge noen fliser (fliser) på terrassen eller rundt bassenget? De asfalterte overflatene som er dannet fra banen, reduserer plenområdet og minimerer klipping og vedlikehold, er glatte og like. Frostbestandig og anti-slipbelegg er egnet for utendørsbassenget. Din fortau leverandør vil hjelpe deg med å velge den beste flisen som vil bli debugget med fasaden og arkitekturen i huset. Vi vil gi profesjonell tilgang og kundetilfredshet.
Asfalterte fortauet.
Paving kan være et praktisk og attraktivt alternativ til konkret fortau. Din leverandør kan med f.eks. Mursteinbelegg for å laste ut banen eller hagen fortauet av enhver form og kurve. De markerer en tilgangsplan, forbereder grundig komprimert substrat og legger mursteinfliser i settmønsteret. Til slutt fyller beholderen leddene mellom spenningen av sanden.
Paving reparasjoner
Selv om innkjørsler, baner fortauer har et langt liv, noen ganger skjer det å bli skadet, sprengning eller avskrivninger. Heldigvis er reparasjonen av slik belegg vanligvis rask. Bare skadet fortau velger og erstatter nye fliser. Din fortau leverandør vil gjøre dette effektivt for deg.
Ofte stilte spørsmål
Hvorfor bestiller du å legge bane gjennom Wilio?
Trenger du eksperter som vil hjelpe deg med flisene? Paving er et praktisk og attraktivt valg for en rekke terrengjusteringer, inkludert fortauer, terrasseflater, innkjørsler og til og med hage - plener og bassengkanter. Å ta fliser er et teknisk krevende arbeid, og alle kontrollerer ikke det. Tillat denne jobben å realisere eksperter i omgivelsene dine som gjør det profesjonelt, mye raskere å gjøre ditt nye plass til å bruke så snart som mulig. Det beste stedet å finne eksperter på legging av fliser er Wilio. Fra hundrevis av erfarne håndverkere finner vi noen lokale for å hjelpe deg med å legge bane, uavhengig av overflatestørrelse.
Hvorfor skal jeg forlate legging av profesjonelle og ikke gjøre henne alene?
Paving krever alvorlig fysisk innsats og erfaring. Det profesjonelle laget vil gi mange års erfaring og alle nødvendige verktøy og teknologi for å gjøre dine nye områder ser bra ut, farget innstilt og sist lenge. Det er nødvendig å ha et langsiktig synspunkt fordi amatør lagret fortau på en ufullkommen asfaltert overflate ser rett ut etter at depositumet er i orden, men avstanden på tid på grunn av værforhold vil begynne å frigjøre, falle ut og oppstå ulikhet og uønskede overdimensjonerte hull .
Paving eller konkret - hva er bedre?
Fortsatt var det konkret av det mest utbredte materialet for å styrke stier og få tilgang til veier. Men det er for tiden en låsebelegg (kuber eller plater) av betong. Begge materialene brukes, men det er mer praktisk og lettere å erstatte flere sprukne fliser for å reparere skadet betong. For å oppnå det opprinnelige utseendet, og du endelig har råd til betongfliser, kan de være et bedre valg for ditt hjem. Fordelen med å bane er muligheten for å demontere og legge igjen.
Skal jeg bestille en ny eller brukt fortau?
Brukte materialer kan spare deg for mye penger mens du kjøper hvis du har et begrenset budsjett, og du har ikke noe imot å miste sin tid ved å rengjøre. De er et godt valg hvis du ikke er vanskelig, og du vil finne en tilstrekkelig mengde i samme design for å fullføre prosjektet. Ulempen er begrenset av valget av brukt belegg. Tilbudet om nye materialer er mye mer variert; og deres levetid i estetisk tilstand mye lenger.
Hvilket utstyr og forbruksvarer må jeg gi laget ditt?
Ditt fortau lag vil bringe ditt eget utstyr og verktøy, men vil vanligvis kreve at du bestiller de grunnleggende materialene, returnert belegg. Kan gi deg råd om en passende type belegg og beløpet som kreves for prosjektet ditt.
Hvor lang tid tar det vanligvis legging - legging belegg?
På et lite skrivebord er leverandøren din i stand til å jobbe om noen timer, med lange og brede områder og store terrasser vil jobbe legge legging vil vare i flere dager.
Hvor mye koster fliser?
Kostnadene vil variere avhengig av størrelsen og abeten i området, kompleksiteten av blokkene og arbeidet med arbeid. Laying av Lock Paving (fortauer og parkeringsplasser for personbiler) uten naturlige gjerninger koster ca 12 € / m2. Prisen er området i området, som induserer og tilbaketrekking av et grovt substrat (i en tykkelse på 30 cm), tilbaketrekking av sengen, legger fliser, retribration og Pavel fortau. Legger beleggbelegget allerede koster ca 7 € / m2; Legging sirkler 4 € / bm.
Jeg trenger en spesialistets lisens?
Ikke. Det beste visittkortet til Crafting / Pavement-boksen er den forrige jobben, så du er ikke redd for å spørre referansene og muligens ta en tur til hans arbeid.